Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Hogyan juthatunk el az SZFESZT-re?

Az 2010-es SZFESZT a Molnár Vid Bertalan Közösségi ház melletti szabadtéri területen kerül megrendezésre. Összegyűjtöttük, milyen módon juthatnak oda a fesztiválozni vágyók.

Az SZFESZT hivatalos honlapja ide kattintva elérhető.

Taxival: Az SzFeszt 2010 vendégei a fesztivál ideje alatt kedvezményesen utazhatnak Győr és a fesztivál helyszíne között a City Taxi jóvoltából. Győr bármely pontjáról 2500 forintért viszi ki a City Taxi a vendégeket a fesztiválra és ugyanezen az áron viszi visszafele is!

Autóbusszal: Győrből a belvárosából helyi („sárga") buszokkal közlekedhetünk Győrszentivánra. A 30-as, 31-es illetve az ipari parkba közlekedő járatokkal juthatunk el ebbe a városrészbe.

Az SZFESZT június 11.-én nyitja meg kapuit
Az SZFESZT június 11.-én nyitja meg kapuit


Vonattal: Győrszentiván vasúti állomással rendelkezik, melynek felújított váróterme is van. Győri irányban az Ács és Komárom felől érkező személy-, és gyorsvonatokkal juthatunk be a belvárosba. Eljuthatunk Budapest, Hegyeshalom és Székesfehérvár állomásokra is.

Autóval: Győrből Győrszentivánra 10-15 perc alatt érhetünk ki gépkocsival a Mártírok útja és a 19-es számú út igénybevételével, vagy Gyárváros városrész érintésével a Kandó Kálmán utca és a Hűtőházi út használatával. Kerékpárosok számára külön, a forgalom veszélyeivel nem járó kerékpárút vezet, amely a Hűtőházi út és a Hecsei út kereszteződésénél indul.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inna az SZFESZT-en!

A 2010-es SZFESZT legnagyobb durranása bizonyára Inna fellépése lesz. Vegyük sorra, mit lehet tudni… Tovább olvasom