Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Fergeteges siker volt a III. Szigetközi Mulatós Fesztivál!

III. Szigetközi Mulatós Fesztiválon, Dunaszegen, soha nem látott mennyiségű ember gyűlt össze, hogy együtt bulizzanak, mulassanak az ingyenes rendezvényen.

Több mint 30.000 ember volt kíváncsi a fesztiválra a két nap alatt.
A sztárvendégek és a kevésbé ismert fellépők is kitettek magukért, a nagy hőség ellenére is kiváló műsort adtak, a 35 fokban is kitartóan tapsoló közönségnek.

Hajtó Pétert kérdeztük, hogyan látja a fesztivált, milyen érzésekkel zárta a rendezvényt:

- Nagyon boldog és elégedett vagyok. Megdöbbentett, de hatalmas örömmel töltött el, mikor azt láttuk, a nagy hőség ellenére több ezer ember várta kitartóan a koncerteket. A sörsátrak és a vendéglátóegységek nem győzték a sört csapolni, hogy enyhítsék a hőség érzését.

A III. Szigetköz Szépe választás is nagy sikert aratott
A III. Szigetköz Szépe választás is nagy sikert aratott

- 8400 négyzetméteren 200 fő dolgozott azon, hogy ez a rendezvény minden igényt kielégítsen. Hatalmas érzés volt az is, a sztárfellépőink a leadott koncertjük után sem akartak hazamenni, ott maradtak bulizni a VIP-sátorban és órákon keresztül dedikáltak és fotózkodtak a rajongóikkal – összegezte a látottakat Hajtó Péter.

- Műsorvezetőink is kitettek magukért, nagyon elégedett volt mindenki, ők szintén nagyon sok dicséretet kaptak. Elégedett vagyok és nagyon hálás a szponzorainknak is, nélkülük nem lehetett volna ilyen színes a program és nem szórakozhatott volna több 10.000 ember ingyenesen. A Koppány Csárdánál lehetett sátorozni is, ezzel a lehetőséggel úgyszintén éltek az emberek, szinte kiköltöztek családok, nehogy lemaradjanak a műsorokról. 2011-től ezt a lehetőséget hirdetni fogjuk, nagy igény volt rá – mondta el a fesztivál főszervezője.

- Hamarosan nekilátunk a IV. Szigetközi Mulatós Fesztivál szervezésének, már van elképzelésem arról, hogyan tegyük még izgalmasabbá a rendezvényt. Köszönöm a közönség kitartását, a hangulatot, a szponzorok és a kollegáim segítségét, külön kiemelve Bártfay Flórát, Csákvári Balázst és Németh Renátót. Visszavárunk mindenkit 2011-ben is!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mulatós Fesztivál - Második nap

Szombaton folytatódik a III. Szigetközi Mulatós Fesztivál Dunaszegen. Szemezgessünk a második nap… Tovább olvasom