Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

A Szigetközi Mulatós Fesztivál története

A Szigetközi Mulatós Fesztivál története 2007-re nyúlik vissza. Ekkor fogalmazódott meg az ötlet, kell egy rendezvény, ami fellendíti a Szigetközben élőket és annak hírét.

Egy dolog volt biztos az első lépésnél, az ország legnépszerűbb családjának itt kell lennie minden évben és a rendezvényen jelen kell lennie a jól ismert „Bódi Guszti stílusnak".

A III. Szigetközi Mulatós Fesztivál részletes programja >>

Hajtó Péter, a fesztivál ötletgazdája és jogtulajdonosa felkereste a népszerű együttest és egy bő másfél-két órás megbeszélés után hatalmas dolog történt! A Bódi család legifjabb tagja, Bódi Csaby a rendevény mögé állt, látva annak jótékony célját. A szervezésben aktívan részt vett és a szervezők valamint Bódi Csaby nagyon kemény munkájának köszönhetően az első évben 25.000 látogatója volt a rendezvénynek. Hatalmas siker volt ez szervezőnek és fellépőnek egyaránt. Ráadásul a Bódi család ingyen, jótékonyságból jött el és rendkívül hosszú és egyedi műsorral járult hozzá a kiemelkedő sikerhez. Sajnos a természet 2009-ben meghíjusította ezt a rendezvényt, árvíz volt a területen.

A Bódi család a fesztivál alappillére
A Bódi család a fesztivál alappillére

Ez arra ösztönözte a szervezőket, új területet keressenek, magasabban fekvőt. Találtak és mindösszesen 800 méterre az eredeti helyszíntől, Dunaszegen belül.

2010-ben is itt lesz a Bódi család és a Bódi Guszti stílus.

Bódi Guszti és a Fekete Szemek

Ismét egyedi műsorral csak itt a Szigetközi Mulatós Fesztiválon!

Az időjárás úgy néz ki megint kegyes lesz a szervezőkhöz, így joggal várható még nagyobb látogatottság 2010-ben. Egy biztos, a szervezők és Bódi Csaby 2010-ben sem sajnálta az energiát arra, méltó legyen az idei rendezvény a 2008-as évhez, több hónapos munkája van ebben az egész stábnak, és Hajtó Péternek.

2010-ben sem csak mulatós stílus képviselteti magát

A Szigetközi Mulatós Fesztivál üzenete:
Jöjjön mindenki, aki szeret bulizni, mulatni, aki ki akar kapcsolódni két napon át.

A belépés INGYENES!!! A teljes program a fesztivál hivatalos oldalán megtekinthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A DUMDUM elhozza a hazai élvonalat

A DumDum idei hazai lineupja a minőségi elektronikus zenei színtér legnagyobbjait vonultatja fel ami… Tovább olvasom