Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

A Rezeda együttes visszalépett!

A dunaszegi érdekeltségű Rezeda együttes a polgármesteri megkeresés ellenére visszalépett a fellépéstől a III. Szigetközi Mulatós Fesztiválon.

A Fesztivál szervezőjét, Hajtó Pétert kérdeztük az okokról:

- Valóban igaz a hír – mondta el a szervező – miután munkatársaim egyeztetés céljából felkeresték az együttes vezetőjét, Kozma Lászlónét megdöbbenve vették tudomásul, a Rezeda együttes nem találja elég nagynak a rendezvényt és nem kívánnak fellépni.

A Rezeda népzenei együttes fellépés közben
A Rezeda népzenei együttes fellépés közben

- Személyesen hívtam fel ezután a hölgyet és velem is közölte, nem jönnek, nekik ez nem lehetőség, ők országos hírűek már. Sajnálattal vettem tudomásul a tényt, rendkívül szomorú vagyok, hiszen fontosak nekünk a helyi érdekeltségű együttesek, szívesen adunk lehetőséget arra, hogy a településükön rendezett fesztiválon a helyiek előtt szerepelhessenek. Megértem és tudomásul veszem döntésüket, bár megmondom őszintén, nem értem miért nem tartják jó közönségnek a szigetközieket. A plakátokon rajta hagyjuk a nevüket, hiszen legyártottuk már azokat, a programból viszont töröltük és próbáljuk pótolni a kimaradó műsort.

A III. Szigetközi Mulatós Fesztivál hivatalos honlapján többet is megtudhatnak a rendezvényről, amely teljesen INGYENES. A teljes program ide kattintva elérhető.

Olvasóink írták

 • 1. HajtóPéter 2010. augusztus 16. 14:51
  „Helyreigazítás!

  A Rezeda együttes visszalépésével kapcsolatban a jó viszony megőrzése érdekében helyreigazítást teszek közzé.
  Kozma László Úr levélben fordult hozzám, arra vonatkozóan, hogy a fenti interjúm sértette a Rezeda Népzenei Együttes hírnevét, ők nem tettek ilyet, nem léptek vissza.

  Babos Attila, Dunaszeg polgármestere, írásba adta az együttesnek, miután megkeresték, Ő nem kérte fel a Rezeda Népzenei Együttest fellépésre, nem is volt erre felhatalmazása. Polgármester Úr nagyon korrekten leírta, Ő csupán szerette volna, hogy a helyiek is lehetőséget kapjanak, de felkérni nem tudta őket, hisz az Önkormányzatnak szervezési joga nincsen a Szigetközi Mulatós Fesztivál kapcsán.

  Ez valóban így van, ezért szíves elnézést kérek a Rezeda Népzenei Együttes minden tagjától, valószínűleg egy félreértés áldozatai lettek, melyet nem tudtunk tisztázni és ezért születhetett meg a fenti interjú is.
  Úgy gondoltuk, mivel a többi helyi fellépővel sem egyeztettünk külön, ezért velük sem kell, szeretettel vártuk őket. A levélből, melyet Kozma László Úr írt nekem kitűnt, későn értesültek a lehetőségről.
  A rendezvény előtt többször kerestem Kozma Urat, nem tudtam elérni telefonon és így nem tudtuk tisztázni a helyzetet.
  Elnézést kérünk a Rezeda Népzenei Együttestől és várjuk Őket 2011-ben a IV. Szigetközi Mulatós Fesztiválon Őket is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar Kyokushin Karate Szövetség bemutatója Dunaszegen

Ismerjék meg a Magyar Kyokushin Karate Szövetséget cikkünkből! Az egyesület a III. Szigetközi… Tovább olvasom