Életstílus

2017.04.26. 12:29

Tatai Patara 2017 - Játsszon fesztivál belépőkért és könyvekért! Négy hét, négy kérdés I.

Gróf Pálffy Miklós 420 évvel ezelőtti sikeres ostromára emlékezve, immár tizedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb történelmi fesztiválját Tatán, május 19-21. között.

kisalfold.hu

A Tatai Patara a tavasz legnagyobb és legtöbb szereplőt felvonultató rendezvénye a térségben. A három napos fesztiválon több száz török kori hagyományőrző eleveníti fel a XVI. század hadviselését, fegyverzetét és viseletét.

A gyermek és felnőtt látogatók előtt a csatajeleneteken túl a résztvevő csapatok táborai is nyitva állnak – fegyverviselet-bemutatókkal, zenei programokkal, kézműves vásárral.

 

Négy hét, négy kérdés a Tatai Pataráról





JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK


Látogasson el az Öreg-tó partjára május harmadik hétvégéjén, ám előtte egy kis játékra invitálja olvasóit a kisalfold,hu „Négy hét, négy kérdés" címmel. A Tatai Patara előtt hetente felteszünk itt egy kérdést, amelyre a válaszokat a kérdés hetében várjuk a [email protected] e-mail címre.


Válaszoljon helyesen a következő kérdésre, hogy részt vehessen a játékunkon. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük


A helyes válaszokat beküldők között belépőket és Tatai Patara könyvet sorsolunk ki.

 

Az első kérdésünk


Mi a közös történet gróf Pálffy Miklósban, Tatában és Győrben?


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!