Életstílus

2015.06.10. 19:59

Szex a forróságban: ezek a legjobb trükkök

A szex egészséges - állítják az orvosok, ha pedig ők mondják, akkor fogadjuk el. Való igaz: a szexuális együttlét a testre és a lélekre is jó hatással van, amiről a legnagyobb kánikulában sem kell lemondani. Összegyűjtöttük, hogy mivel lehet elviselhetőbbé tenni a forróságot.

Munkatársunktól

Örömszerzés közben testünk nagyjából egy kardió edzés hatásait éli át: szaporább pulzus, nagyobb vérnyomás és adott esetben növekvő izommunkát jelent. Ezért a kánikulában különösen fontos, hogy az együttlét ne váljon kellemetlenné.

A hideg bármiféle érzete csak egészen különleges esetekben tehet jót együttlétkor, de a forróság épp ilyen különleges eset.

1. A langyosnál hidegebb, de nem vad hideg zuhanypermet ideális megoldás lehet. A zuhanyzóból kilépve lehet folytatni az ágyban, percekig hűsítenek a testen száradó vízcseppek.

2. Ha kényelmetlen a zuhany, a hideg masszázsolaj, síkosító vagy egy puha hideg vizes textil is csodákra képes, nincs olyan, aki ellent tudna állni az ilyesfajta cirógatásnak.

 

Csak a fantáziánk szabhat határt, hogy hűsítsük párunkat.

 

3. Óvatosan, ügyelve, hogy ne okozzunk kellemetlenséget, jéggel is lehet próbálkozni. Szájba véve vagy csak a kezünkben simogatva a partnert egyszerre hűsítő és izgató érzés lehet, vigyázva, hogy hosszú ideig sehol ne időzzünk el, mert az már jegelés lesz, ami a kívánt reakciók ellenkezőjét váltja ki.

4. Próbálkozhatunk hideg gyümölcsökkel, például eperrel, banánnal vagy szőlővel. Előbbi kettő vágyfokozóként is remekül szolgál.

5. A kánikulában érdemes olyan pózokat választani, ahol a testek a legkisebb felületen érintkeznek. Persze, előfordulhat, hogy épp erre vágyik valaki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!