Életstílus

2014.04.27. 10:46

Ebergényi Réka: Relatív, szépek-e a nők ébredéskor

Ebergényi Réka világszerte elismert és keresett topmodell arról mesél lapunknak, hogy mennyire szereti építgetni otthonukat, és milyen előnyökkel jár, ha az ember a világ több városában is otthon érezheti magát. Megosztja velünk, hogy mennyire kiteljesíti az anyaság, és hogy amióta Mara megszületett, sokkal jobban vigyáz saját magára is.

Kancsár Tímea

– Tizenhat hónapos a kislánya. Elmondta egyszer, hogy azt szeretné, ha Mara Budapesten, Londonban és Marabellán is otthonra lelne. Budapest érthető, ön onnan indult a nagyvilágba, Mara apukája londoni és jelenleg is ott élnek. De, hogy jött a képbe a Dél-spanyolországi város?

– Rák csillagjegyben születtem, szeretek „fészkelődni". Élvezem, ha építgethetem a saját kis otthonunkat, és fontos nekem a család, illetve az, amit az otthon képvisel. Olyan jó, amikor az ember fogja magát, összepakolja a cuccát, és utazik, viszont haza érkezik. Annak idején, amikor New York-ban éltem, ilyen lendülettel mentem haza Londonba, onnan pedig Budapestre. Bérelt vagy saját lakás fogadott. A marbellai házat elsősorban azért vettem, mert ez volt az egyik régi álmom, legyen egy tengerparti otthonom, ezen kívül üzleti befektetés is, mivel a hazát a szezonokra kiadom, így hasznom is származik belőle.

Ebergényi Réka: Relatív, szépek-e a nők ébredéskor (galéria)


– Visszatért a munkába?

A kislányom mellett nem sok szabadidőm marad, a nap huszonnégy óráját vele töltöm.

– Nagyon más Angliában a bölcsődei rendszer?



Ebergényi Réka: Relatív, szépek-e a nők ébredéskor (galéria)


– Hallottam öntől, hogy mielőtt édesanya lett, nem tudta elképzelni, hogy így is lehet szeretni...

– Az ember, amikor éli az életét, pörögnek körülötte az események, és még a tetejében sikeres is, félelemmel tölti el, hogy mi lesz, ha majd egyszer gyermeke születik, és minden megváltozik.

– Gondolom az édesapját, Christiant is elbűvöli.



Ebergényi Réka: Relatív, szépek-e a nők ébredéskor (galéria)


– Az elmúlt időszakban több magyarországi magazin címlapján együtt fotózták a kislányával. Ha majd nagyobb lesz Mara, óvná a modell szakmától?

Nem tudtam még gazdálkodni a pénzemmel, ehhez is fel kellett nőni.

– A szépség hatalom?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!