Egyperces

2019.08.02. 10:09

Megdöbbentő dolgokat mesélt Antal Imre utolsó éveiről Reviczky Gábor

Se egy szál virágot se egy mécsest nem találtak Antal Imre sírján 84. születésnapján.

Munkatársunktól

Alig több mint 11 évvel a halála után szinte teljesen elfelejtették Antal Imrét. A népszerű nevettető július31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám erről teljesen elfeledkeztek kollégái, barátai, rajongói és barátja írja a Bors.


A Bors késő délután járt kint a Farkasréti temetőben, ahol a művészparcellától messze, egy mellékúton nyugszik a 2008-ban, daganatos betegség miatt elhunyt sztár. A zongorát szimbolizáló kopottas sírhelyen se virágot, se mécsest nem talált a lap, csupán egy viseltes művirág állt a Szeszélyes évszakok legendás nevettetőjének sírja előtt.


[namelink name="Re­viczky Gábor"] rendszeresen játszott és forgatott együtt a nagy nevettetővel, szerinte is hallatlan, hogy senki nem látogatja, gondozza a sírhelyet.


– Elképesztő memóriája volt, a Circus Maximus című darabban egy oldalnyi szöveget tudott memorizálni egyszeri olvasásra, mikor az egyik kollégánk szenvedett a memorizálással. Méltatlanul elfeledték élete utolsó éveire, csupán az RTL Klub gondolt rá, amikor a Szeszélyest forgatták. Szegény, nagyon visszahúzódó volt, az öltözőjében egyedül volt a betegsége miatt. Nagy kegyelem volt az a pár adás a csatorna részéről, ugyanis akkoriban ko­moly anyagi gondjai voltak, már teljesen kiforgatta mindenéből a barátja, akit úgy tudom, el is tartott. Ennek fényében szomorú, hogy legalább ilyenkor nincs friss virág a sírján – vélekedett a színész.


A Bors próbálta elérni Antal Imre jó barátját, de eddig nem sikerült.


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!