Egyperces

2019.07.25. 21:10

Bizarr dologra bukkant a bontatlan pelenkák között egy anya - fotó

Az egész történet több mint furcsa.

Munkatársunktól

Egy ausztrál édesanya vásárolt egy csomag pelenkát a kisbabájának, de ezzel együtt valami olyasmit is hazavitt, amire egyáltalán nem számított – írja a BorsOnline.


A brisbane-i nő otthon kibontotta a Woolworths áruházban vásárolt doboz pelenkát, és ekkor vette észre, hogy a csomagban egy üzenet is lapult, mellette egy 5 dollárossal (átszámítva nagyjából 1000 forint).


"Annak, aki ezt megtalálja: Gondoltam, ha esetleg épp nehéz napod van, talán fel tudom dobni ezzel a kis meglepetéssel. Vásárolj egy kávét vagy egy kaparós sorsjegyet. Kényeztesd kicsit magad! Mindig gondolj arra, hogy téged nagyon szeretnek, és hogy csodálatos vagy!" – szólt az üzenet.


A nő nagyon meghatódott, és a Facebookon megosztva a képet, üzent is:


"A kedves embernek, aki ezt tette: köszönöm! Nagyszerű gesztus és valóban mosolyt csalt az arcomra! Mindenképpen veszek egy kávét."


A kommentelők már nem voltak ennyire hálásak, némelyikük felvetette: elég aggasztó, ha lezárt, bontatlannak látszó dobozokon keresztül üzengetnek mások.



(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!