Egyperces

2014.04.24. 22:50

Új személyi igazolvány kell mindenkinek, aki Dél-Koreában plasztikáztat

Annyira jók az ország plasztikai sebészei, hogy külföldiként kétszer is gondoljuk meg, hogy ott vállaljuk-e be a műtétet, ugyanis az átváltozás garantált. A reptéren pedig magyarázkodhatunk…

Munkatársunktól

Annyi rossz plasztikai műtétről láttunk már fotókat, hogy lassan már el se hisszük, hogy vannak még jók. Sőt, túl jók, és Dél-Koreában többnyire ők okozzák a betegek problémáit.

Az ország egyre rohamosabban fejlődik, és jó úton jár, hogy a világ kozmetikai sebészet központja legyen, ugyanis a szomszédos országokból, Japánból és Kínából áramlanak a kuncsaftok. A probléma itt kezdődik, amikor haza próbálnak jutni. Úgy tűnik, hogy néhányuknál a transzformáció olyan szélsőséges(en jól sikerült), hogy a betegek már egyáltalán nem is hasonlítanak útlevelükben szereplő képekre - írta a brit Metro.

A China Mail 2009-ben 23 nőnek volt problémája a hazajutással. Egy reptéri alkalmazott elmondta, amikor az egyik nő a kérésükre hátra fogta a haját, levette a napszemüvegét és a kalapot, akkor vették észre a még fel nem szívódott öltéseket és műtéti nyomokat. – össze kellett hasonlítanunk a fotót azokkal a részekkel, amelyeket nem műtöttek meg – tette hozzá a vámos.

De a probléma egyre súlyosabb, így egyes kórházak elkezdtek „plasztikai sebészeti bizonyítványokat" kiállítani, így a páciens bizonyítani tudja, hogy valóban ő az, aki a fotókon szerepel.

Nem vagyunk meglepve. Láttunk már sok műtét előtt és után felvételeket már az életünkben, de ezek tényleg elég drámaiak.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!