Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Villanyoszlopot döntött egy autós Kapuváron, felborult egy pótkocsi az 1-es főúton

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak hajtott és kitörte azt Kapuváron, a Zrínyi utcában. Közben 83-as főúton is baleset van.
Az autó vezetője megsérült. A leszakadt vezetékek a földön fekszenek, de az áramszolgáltató szakemberei már a helyszínen vannak, a vezeték áramtalanítását megkezdték.

A kapuvári hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanítják, és ha kell, a forgalmi akadályt szüntetik meg. A forgalom egy sávon halad, vezessenek óvatosan - tájékoztat a katasztrófavédelem.

Balesetek sorozata pénteken

Felborult egy teherautó pótkocsija

Egy építőanyagokat szállító teherautó pótkocsija borult fel az 1-es főúton a 119-es kilométernél. A szállítmány az út menti árokba borult. Információink szerint senki nem sérült meg. Győrből a hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik daru segítségét igénybe véve elvégezték a műszaki mentést. A baleset idejére az 1-es utat lezárták, a személyautók azonban a szervizúton tovább haladhattak.

A 83-as főúton a 70-es km-nél a gyirmóti elágazásnál két személyautó ütközött össze pénteken. A fél útpályát lezárták - jelezte olvasónk. Személyi sérülés nem történt, anyagi káros a baleset.

Busz és autó ütközött Győrben >>


Így állították talpra a felborult teherautó pótkocsiját az 1-es főúton. Fotó: Gömbi autómentés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a 88-as főút Sárvár és az M86-os autóút közötti felújított szakaszát

Másfél milliárd forintos beruházással újították fel uniós és magyar állami forrást is felhasználva a… Tovább olvasom