Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Veszprémi erdőben keresik VV Fanni holttestét

Megdőlni látszik az a hír, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi a Duna hullámsírjába temette a lányt. A nyomozók most egy hatalmas nagyvadas területen kutatják a nyomokat.
– Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el – mondta a Borsnak a vádlott ügyvédje, aki nem gondolná, hogy B. L. és Fanni egy párt alkotott.

Mindeközben újabb fordulatot vett a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, a november 20-án eltűnt egykori ValóVilág-szereplőt ugyanis a Vác Online információja szerint nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresi a rendőrség életvédelmi főosztálya. Korábbi lapinformációk szerint a 24 éves lány holttestét a Dunába dobhatta feltételezett gyilkosa, aki közel él a folyóhoz, hiszen dunaújvárosi lakos. És az autópálya felvételei bizonyítják, hogy ott is járt a kocsival.

Ám a legfrissebb információk szerint az előzetes letartóztatásba helyezett, em­ber­ölés bűntettel gyanúsított férfi bérelt autója a GPS- adatok szerint Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezetnek, ahol a gyanúsított elrejthette, eláshatta a prostituáltként dolgozó Novozánszki Fanni holttestét.

A Borsnak a vádlott korábbi barátnője azt mondta, biztos benne, hogy nem a férfi ölte meg Fannit. 

- A kapcsolatunk alatt sosem volt agresszívebb megnyilvánulása. Soha nem tenne ilyet. Nagyon aggódom érte. Ő egy jó ember és biztos, hogy nem csinált ilyet - mondta.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2018-ban is elindul a Székely Gyors-Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói búcsúba

A vonat Szombathelyről indul, és Sopron, Kapuvár, Csorna, Győr, Komárom, Tatabánya érintésével… Tovább olvasom