Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Véres ügyekben nyomoznak tovább - Gyilkosság Győrben, Gyarmaton, Darnózselin

Sok dolga akadt a nyomozási bírónak: két gyilkossági ügyben is meghosszabbította az előzetes letartóztatást, a győri Márvány utcai férfit pedig most vitték be a BV-be.
Egy hónapra elrendelték a tvégén elkövetett győri emberölés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. A 44 éves férfi a Márvány utcában több késszúrással is megölt egy másik férfit,  az ok szerelemféltés. A helyszínen fogták el, már előzetesben ül a nyomozás sikere érdekében – tudtuk meg dr. Máté Kinga bírósági szóvivőtől.

E közben meghosszabbították a gyarmati és a darnózseli emberölési ügy gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását is Győrben. Az ügyészi indítványnak helyt adva döntöttek így, mivel a kényszerintézkedést megalapozó indokok változatlanok a rábaközi fiatalember esetében, aki a gyanú szerint tavaly karácsony előtt símaszkban tört be a gyarmati családhoz, a 80 éves családfőt halálosan megsebesítette a fején.

Ezzel szinte párhuzamosan három hónapra ismét elrendelték az előzetesét a darnózseli férjnek, akit felesége brutális megölésével gyanúsítanak.

Korábban:Az ügyészi indítványnak helyt adva döntöttek így, mivel a kényszerintézkedést megalapozó indokok változatlanok: az ügyben további nyomozati cselekmények elvégzése szükséges. A tanúk kihallgatása, az ellentmondások feloldása csak így lehetséges zavartalanul - véli a bíróság. Fennáll a bűnismétlés és a szökés, elrejtőzés veszélye is.

A 18-at azóta betöltő fiatalember tavaly karácsony előtt fényes nappal, símaszkban tört be a gyarmati családhoz, a 80 éves családfőt az elkövető fejbe verte a gyanú szerint. Bár az idős férfi életéért hosszú napokon át küzdöttek a győri Petz-kórház intenzív osztályán, néhány nap múlva elhunyt. A férfit március elején kapták el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állította - Isten utasítására sétált az utcán a kereszttel egy férfi Tárkányban

Nem volt ismeretlen a rendőrök számára az a 22 éves férfi, aki Tárkányban egy baltával széttört egy… Tovább olvasom