Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Valentin-bál: Madarak, Galamb és Dobrády Ákos Szombathelyen - fotók!

Az Agora Művelődési és Sportház mára a legfőbb színtere lett az ünneplésnek, idén rendezték a jubileumi, tizenötödik Valentin-bált.
A szombati estére fiatalok és idősebbek, szerelmesek és ismerkedők, házaspárok és baráti társaságok egyaránt szórakozni, táncolni jöttek, és azért, hogy erre a néhány felhőtlen órára beleolvadjanak egy olyan világba, ahol semmi mással nem kell törődniük, mint a partnerükkel – és persze önmagukkal - írja a vaskarika.hu.

A szerelmesek napja Valentin atya személyéhez kapcsolódik: a római pap leghíresebb tette az volt, hogy miközben börtönben sínylődött, meggyógyította börtönőre lányának szemét, visszaadva ezzel a látását. Mielőtt a kivégzésre kísérték volna, levelet küldött a leánynak a következő aláírással: ˝A te Valentinod!˝

Galéria! Fotók: vaskarika.hu

Magyarországon 1990 óta emlékezünk meg a Valentin-napról. Az Agora Művelődési és Sportház mára a legfőbb színtere lett az ünneplésnek, hiszen idén rendezték a jubileumi, tizenötödik Valentin-bált. Bár az idei bált néhány technikai baki övezte, a szórakozni vágyók hangulatát ezek nem lohasztották.

A nyitókeringőt a Lorigo TSE tagjai táncolták, majd a vendégeket is táncra kérték, útjára indítva ezzel a 2011-es „Valentin-tangót".

A cikk folytatása és további képek itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pernahajder dallamok a sárvári alternatív farsangon - galéria!

Elszabadult a bennünk rejlő állat a sárvári Nádasdy-vár pinceklubhelyiségében. Tovább olvasom