Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Új világzenei fesztivál a Balaton parton!

Ha unod a dübörgő fesztiválokat és a hatalmas tömeget, de szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, de nem akarsz unatkozni, ha unod az agyonhallgatott slágereket, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján...

Babel Sound Camp - Interaktív világzenei tábor

Időpont: 2011. július 16.-24.
Helyszín: a Fonyódligeti Gyermektábor a Balaton partján


A mainstream zenei fesztiválokkal szemben interaktív világzenei táborral kínálunk alternatívát. A békés, de igényes szórakozás iránti igény hívta életre a Babel Sound Tábort, amelyet július 16. és 24. között rendezünk meg a Fonyódligeti Gyermektábor területén.

Célunk, hogy egyszerre idézzük vissza a klasszikus balatoni nyarak hangulatát és teremtsünk újfajta, fesztiváltáboros klubhangulatot. A zenei szakmában eltöltött évek tapasztalatai és korunk társadalmának alakulása egy szükséges lépés megtételére hívta fel figyelmünket: elengedhetetlen a dübörgő fesztiválok mellett eltörpülő valódi közösségi rendezvények megmentése.

A Babel Sound Tábor azoknak szól, akik az otthonos, környezettudatos, emberközeli szórakozási formát részesítik előnyben. Olyan "fesztivál" ez, ahol a nyári zenés rendezvény valódi feltöltődést, kikapcsolódást, pihenést és felhőtlen szórakozást jelent.


Ennek szellemében két klasszikus értelemben vett zenei színpadot terveztünk, melyek mellett temérdek kisebb installáció és koncept-helyszín várja a közönséget.

A tábor különböző pontjain napközben, a koncertek előtt workshopokat tartunk. Itt mindenki számára nyitva áll a lehetőség, hogy világszerte ismert hangszervirtuózoktól tanulhasson. A tábor területén a workshopokhoz - korlátozott mennyiségben- bérelhető hangszereket is biztosítunk.

Mindemellett egyedülálló lehetőség vár a fesztiválozókra, hiszen több hazai és külföldi zenekar előre jelezte, hogy fellépésük után nem utaznak haza, hanem egy-egy estét, vagy akár egy egész hetet a táborban töltenek, azzal a céllal, hogy ők is részesei lehessenek a balatoni tábori hangulatnak. A laza esti bulik után kötetlen beszélgetésekre kerülhet sor a fellépőkkel, miközben beindul a silent disco, szabadtéri kültéri vetítéssel. Lesz 2nd Face DJ set- Bolgár elektro disco kuriózumokkal, Analog Cuvee dj set, DJ Iration DJ set, éjjelente pedig a táncházé a főszerep, igazi kontyalávaló tűzről pattant muzsikával és közös jammelésekkel.

Napijegy: 2500 Ft!

Napi sátorjegy 2 fős sátorral: 3500 Ft (csak belépővel együtt érvényes)

Gyermek és ifjúsági heti bérlet kedvezmények

Június 30-ig kedvezményes bérlet vásárlási lehetőség!

További jegyinformációk ITT!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT: Kerekasztal az európai romastratégiáról

A romák felzárkóztatásához elengedhetetlen a szegénység kezelése - hangoztatta Balog Zoltán… Tovább olvasom