Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Tombolt a szél - Letépte egy autószalon tetejét Győrben

Megyénkben több helyen faágak hasadtak, törtek a viharos szél miatt. Az ágak és a lehulló tetődarabok autókat rongáltak meg kedden.


Kora reggel faág lehasadása miatt vonultak a tűzoltók Sopronban a Deák térre. Egy nagy méretű faág félig letörött és forgalmi akadályt képezett, egy része egy ott parkoló autóra esett, amelyet meg is rongált. A soproni hivatásos tűzoltók eltávolították a faágat, a forgalmi akadályt megszüntették, személyi sérülés nem történt az eset kapcsán.

Később a pannonhalmi tűzoltókat is riasztották Pannonhalma Fő utcájába, ahol egy letört faág az úttestre esett. A forgalmi akadály megszüntetésének idejére az utat is le kellett zárni pár percre. A tűzoltók a letört, lelógó, veszélyes faágakat levágták a fáról és megszüntették a forgalmi akadályt.

Letépte a szél az autószalon tetejét. Fotó: katasztrófavédelem
Letépte a szél az autószalon tetejét. Fotó: katasztrófavédelem

A győri hivatásos tűzoltók Győrben egy autószalonhoz vonultak, ahol a viharos erejű szél megrongálta a tetőt, annak mintegy 80 m2-es darabját le is tépte. Az épület mellett parkoló autók közül is megsérült kettő. A tűzoltók a lelógó, balesetveszélyes darabokat eltávolították az épületről. Az eset során nem történt személyi sérülés - tájékoztat honlapján a katasztrófavédelem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasóink elmondták Deutsch Tamásnak - El a kezekkel az internettől!

Ha a kormány szeretne valamit kezdeni az internettel, abból ne maradjunk ki. Tovább olvasom