Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

Szexuálisan zaklatta saját nagymamáját a 24 éves férfi

A nyomozás során fény derült a nagykanizsai férfi másik súlyos titkára is, hogy 2013 nyarán megerőszakolta és megfojtotta 48 éves ismerősét.
Megerőszakolt és megfojtott egy ismerős asszonyt, szexuálisan zaklatta saját nagyanyját, illetve megverte annak férjét is egy fiatal nagykanizsai férfi, akinek ügyében vádemelési javaslattal zárult le a nyomozás - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A közlemény szerint Nagykanizsán 2014 őszén a szomszédai holtan találtak egy 48 éves asszonyt, aki - mint kiderült - több mint egy éve hunyt el. A holttest állapota miatt a szakértők akkor kizárták a bűncselekmény gyanúját, a rendőrök ezért közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálták az esetet.

Nem sokkal a holttest felfedezése előtt, 2014 júniusában a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház ügyeletes orvosa értesítette a rendőröket, hogy egy súlyosan sérült 58 éves férfit láttak el, akinek a sérülései bántalmazásból származhattak. A nyomozás során derült ki, hogy a férfit 24 éves nevelt unokája verte meg, és a fiatal a gyanú szerint idős nagyanyját szexuálisan zaklatta.

A zalai rendőrök akkor hozták összefüggésbe a fiatalembert a nagykanizsai nő halálával, amikor kiderült, hogy korábban az asszonynál dolgozott. A férfi beismerte, hogy 2013 nyarán megerőszakolta és megfojtotta 48 éves ismerősét, és azt is bevallotta, hogy bántalmazta nagyszüleit, a szexuális erőszakot azonban tagadta.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés, súlyos testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt tett vádemelési javaslatot a 24 éves nagykanizsai férfival szemben a Zalaegerszegi Járási Ügyészségen.

Nyitóképünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházból, idősek otthonából kószáltak el a gondozottak

Sopronban a kórházból távoztak engedély nélkül a betegek, Szilsárkányban a helyi idősek otthonából… Tovább olvasom