Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Dunántúl > Súlyos, életveszélyes állapotban a megégett fiú

Súlyos, életveszélyes állapotban a megégett fiú

Az első fájdalmas 24 órán túl van az a 17 éves pecöli fiú, akit kedden szállítottak a győri Petz-kórház égésplasztikai osztályára.

munkatársunktól - 2013.10.29. 08:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

A fiút jelenleg az osztály intenzív részlegén kezelik, tudatánál van, de a testének fele megégett.

A sérülések zöme első- és másodfokú, de vannak harmadfokú, mély égések is a testén.

Dr. Tamás László János, a kórház főigazgatója szerdán megerősítette, hogy súlyos, életveszélyes a beteg állapota. A fiúra több műtét és hosszú hónapokig tartó gyógykezelés vár.


Kedden írtuk:

A nyugat.hu információi szerint a győri kórház égési osztályára szállították a 17 éves pecöli K.D.-t, akit hétfőn 25 ezer voltos áramütés ért, pár száz méterre a vépi vasútállomástól, egy tehervagon tetején.

A portál úgy tudja, a fiatalember az egész testfelületén elsőfokú égési sérüléseket szenvedett. Tudatánál van, de nyugtatót és fájdalomcsillapítókat kap, hogy az égési sérüléseit elviselje.

Arról egyelőre nincs információ, mit keresett a pecöli és megyehídi fiatal a vasúti területen. K.D. fényképet akart készíteni a szürkületben, ezért mászott fel a vagon tetejére. Ezen a kocsin félbehagyott graffitit láttunk azon az oldalon, ahol a fiú felmászott, míg a közeli vagonokon nem volt ilyen. Egyelőre nem tudják, van-e összefüggés a firka és a fiatalok között.

A teljes írás itt érhető el >>
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

1234 következő >> végére >>> 31 hozzászólás
Moderálásra küldöm 31. Kukac40 2013.11.01. 06:54

Miért gondolta, hogy ő nem vezeti az áramot? Iskolában tanulja, szülők elvileg tanítják, vasúton táblák tömkelege hívja fel a figyelmet, hogy a villanyt nem érdekli semmi. Arra megy amerre tud. Ha ez kevés nincs mit tenni. Valahol sajnálom, de egyébként nem. Saját ostobasága, amit nem lehet kidumálni. Örüljön, hogy túlélte, és a költségeket nem verik rá.

Moderálásra küldöm 30. Mankapunka 2013.10.31. 00:55

Akkor valószínű soproni, hogy a barátait feladta egy kapcsolat miatt.

Moderálásra küldöm 29. Hyppolit 2013.10.30. 23:01

23. kekec, igen, végül is ilyen értelemben tényleg tragédia,valószínüleg nem számította jól ki a fiatal srác azt, hogy mekkora az a közelség , ahonnan úgy áthúz az áram, ami életveszélyes.
Amit 25. gonzo említ, aztényleg rávilágít arra, hogy sokszor nem kor-függő egy fatális "mellényúlás"...sajnos.

Moderálásra küldöm 28. carpediem6 2013.10.30. 20:31

Sajnos én is átéltem hasonló égési sérülést,de nekem harmadfokú volt és a testem közel35%-a megégett. Hát nem kívánom senkinek. Az égési sérülés a legrosszabb az összes közül annyi biztos. Borzalmas fájdalmakkal és utána hosszadalmas felépüléssel jár az egész. Nekem kis híján az életembe került. Remélem ez a szerencsétlen srác hamar felépül és ezúton kívánok neki mihamarabbi gyógyulást és remélem okult a történtekből,mert ezek a sebek egy életen át kísérni fogják,főleg ha plasztikázni kell. Az egy rettenetes fájdalom amikor megnyúzzák szó szerint az embert és hetekig kín fájdalmak gyötrik amíg a bőr nem kezd el újra gyógyulni.

Moderálásra küldöm 27. soproni 2013.10.30. 20:25

Mankapunka! Nem tudom.Sokszor látom és nagyon sajnálom,hogy az egész életét tönkretette egy meggondolatlan pillanatban.

Moderálásra küldöm 26. Szitu 2013.10.30. 20:15

Gonzo. A baromarcúságot meg a figyelmetlenséget ne keverd össze. Ezt a gyereket az eszéért nem lopja el senki az biztos. Miért nem mindjárt egy piranhával teli medencébe ment vízalatti képeket csinálni ? Nagy árat fizet az ostobaságáért, de én speciel nem sajnálom, csak a hozzátartozóit.

Moderálásra küldöm 25. gonzo 2013.10.30. 19:34

Nincs egy éve,hogy több felnőtt férfi nekitolt a villanyvezetéknek egy építkezésen használt fém állványt.Ha jól rémlik ketten(?)egyből meghaltak.

Ezt csak azért hoztam fel,hogy lássuk,nem kell "csak" 17 évesnek lenni egy fatális hibához.

Nem tanulnak a más hibájából,kérdezitek többen.Lehet,hogy soha nem hallottak ilyen esetről.

Moderálásra küldöm 24. Csetneky 2013.10.30. 19:06

19. tricse

Mi mindenhez nyúltál hozzá 17 évesen, ami nem a tiéd? ::)) Az utolsó mondatoddal egyébként teljes mértékben egyetértek.

A sérültnek jobbulást.

Moderálásra küldöm 23. kekec 2013.10.30. 18:46

22. Hyppolit
Dehogynem tragédia ez.
A butaság tragédiája.

Moderálásra küldöm 22. Hyppolit 2013.10.30. 17:12

21. Bocs, de én nem bunkóznék le senkit, szerintem részben mindenki fel van háborodva, mivel egyikünk sem mászik más autója tetejére, se vagonra, se mozdonyra, se más házának a tetejére, de még csak más kismotorjának az ülésére sem mindenféle utólagos "magyarázattal".
Ezenkívül nem nevezném a történetet tragédiának, inkább csoda, hogy a fiatal srác egyáltalán életben maradt. Egyébként is az irodalmi értelemben vett tragédiában a targikus "hős" mindig pozitív erkölcsi értékekkel rendelkezik, és a rosszal szemben bukik el, míg itt egy renitens magatartásból eredő sajnálatos baleset történt. (Igaz, használjuk a szót hétköznapi tartalommal is, de úgy is általában az érintett többnyire vétlen.)
Magam részéről mégis sajnálom a fiatal srácot, mert valószínűleg nagyon megszenvedi ezt az állapotot, és a hozzátartozóinak sem lehet mindegy. Bízzunk benne, hogy felépül!


31 hozzászólás1234 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...