Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Súlyos, életveszélyes állapotban a megégett fiú

Az első fájdalmas 24 órán túl van az a 17 éves pecöli fiú, akit kedden szállítottak a győri Petz-kórház égésplasztikai osztályára.

A fiút jelenleg az osztály intenzív részlegén kezelik, tudatánál van, de a testének fele megégett.

A sérülések zöme első- és másodfokú, de vannak harmadfokú, mély égések is a testén.

Dr. Tamás László János, a kórház főigazgatója szerdán megerősítette, hogy súlyos, életveszélyes a beteg állapota. A fiúra több műtét és hosszú hónapokig tartó gyógykezelés vár.


Kedden írtuk:

A nyugat.hu információi szerint a győri kórház égési osztályára szállították a 17 éves pecöli K.D.-t, akit hétfőn 25 ezer voltos áramütés ért, pár száz méterre a vépi vasútállomástól, egy tehervagon tetején.

A portál úgy tudja, a fiatalember az egész testfelületén elsőfokú égési sérüléseket szenvedett. Tudatánál van, de nyugtatót és fájdalomcsillapítókat kap, hogy az égési sérüléseit elviselje.

Arról egyelőre nincs információ, mit keresett a pecöli és megyehídi fiatal a vasúti területen. K.D. fényképet akart készíteni a szürkületben, ezért mászott fel a vagon tetejére. Ezen a kocsin félbehagyott graffitit láttunk azon az oldalon, ahol a fiú felmászott, míg a közeli vagonokon nem volt ilyen. Egyelőre nem tudják, van-e összefüggés a firka és a fiatalok között.

A teljes írás itt érhető el >>

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Kukac40 2013. november 01. 06:54
  „Miért gondolta, hogy ő nem vezeti az áramot? Iskolában tanulja, szülők elvileg tanítják, vasúton táblák tömkelege hívja fel a figyelmet, hogy a villanyt nem érdekli semmi. Arra megy amerre tud. Ha ez kevés nincs mit tenni. Valahol sajnálom, de egyébként nem. Saját ostobasága, amit nem lehet kidumálni. Örüljön, hogy túlélte, és a költségeket nem verik rá.”
 • 30. Mankapunka 2013. október 31. 00:55
  „Akkor valószínű soproni, hogy a barátait feladta egy kapcsolat miatt.”
 • 29. Hyppolit 2013. október 30. 23:01
  „23. kekec, igen, végül is ilyen értelemben tényleg tragédia,valószínüleg nem számította jól ki a fiatal srác azt, hogy mekkora az a közelség , ahonnan úgy áthúz az áram, ami életveszélyes.
  Amit 25. gonzo említ, aztényleg rávilágít arra, hogy sokszor nem kor-függő egy fatális "mellényúlás"...sajnos.”
 • 28. carpediem6 2013. október 30. 20:31
  „Sajnos én is átéltem hasonló égési sérülést,de nekem harmadfokú volt és a testem közel35%-a megégett. Hát nem kívánom senkinek. Az égési sérülés a legrosszabb az összes közül annyi biztos. Borzalmas fájdalmakkal és utána hosszadalmas felépüléssel jár az egész. Nekem kis híján az életembe került. Remélem ez a szerencsétlen srác hamar felépül és ezúton kívánok neki mihamarabbi gyógyulást és remélem okult a történtekből,mert ezek a sebek egy életen át kísérni fogják,főleg ha plasztikázni kell. Az egy rettenetes fájdalom amikor megnyúzzák szó szerint az embert és hetekig kín fájdalmak gyötrik amíg a bőr nem kezd el újra gyógyulni.”
 • 27. soproni 2013. október 30. 20:25
  „Mankapunka! Nem tudom.Sokszor látom és nagyon sajnálom,hogy az egész életét tönkretette egy meggondolatlan pillanatban.”
 • 26. Szitu 2013. október 30. 20:15
  „Gonzo. A baromarcúságot meg a figyelmetlenséget ne keverd össze. Ezt a gyereket az eszéért nem lopja el senki az biztos. Miért nem mindjárt egy piranhával teli medencébe ment vízalatti képeket csinálni ? Nagy árat fizet az ostobaságáért, de én speciel nem sajnálom, csak a hozzátartozóit.”
 • 25. gonzo 2013. október 30. 19:34
  „Nincs egy éve,hogy több felnőtt férfi nekitolt a villanyvezetéknek egy építkezésen használt fém állványt.Ha jól rémlik ketten(?)egyből meghaltak.

  Ezt csak azért hoztam fel,hogy lássuk,nem kell "csak" 17 évesnek lenni egy fatális hibához.

  Nem tanulnak a más hibájából,kérdezitek többen.Lehet,hogy soha nem hallottak ilyen esetről.”
 • 24. Csetneky 2013. október 30. 19:06
  „19. tricse

  Mi mindenhez nyúltál hozzá 17 évesen, ami nem a tiéd? ::)) Az utolsó mondatoddal egyébként teljes mértékben egyetértek.

  A sérültnek jobbulást.”
 • 23. kekec 2013. október 30. 18:46
  „22. Hyppolit
  Dehogynem tragédia ez.
  A butaság tragédiája.”
 • 22. Hyppolit 2013. október 30. 17:12
  „21. Bocs, de én nem bunkóznék le senkit, szerintem részben mindenki fel van háborodva, mivel egyikünk sem mászik más autója tetejére, se vagonra, se mozdonyra, se más házának a tetejére, de még csak más kismotorjának az ülésére sem mindenféle utólagos "magyarázattal".
  Ezenkívül nem nevezném a történetet tragédiának, inkább csoda, hogy a fiatal srác egyáltalán életben maradt. Egyébként is az irodalmi értelemben vett tragédiában a targikus "hős" mindig pozitív erkölcsi értékekkel rendelkezik, és a rosszal szemben bukik el, míg itt egy renitens magatartásból eredő sajnálatos baleset történt. (Igaz, használjuk a szót hétköznapi tartalommal is, de úgy is általában az érintett többnyire vétlen.)
  Magam részéről mégis sajnálom a fiatal srácot, mert valószínűleg nagyon megszenvedi ezt az állapotot, és a hozzátartozóinak sem lehet mindegy. Bízzunk benne, hogy felépül!”
 • 21. Stabilo 2013. október 30. 16:17
  „Egy 17 éves gyerek tragédiájából, mennyi b..kó tud viccet csinálni, hihetetlen. Ha rajzolt, ha fényképezett nem mindegy? A hozzászólók jó részének szüksége lett volna etika és erkölcstan órára az biztos. Különösen az empátia faktra!”
 • 20. zoli76os@freemail.hu 2013. október 30. 09:42
  „2. Lendvai_Ildi_néni 2013.10.29. 09:41
  :D :D :D”
 • 19. tricse 2013. október 29. 22:21
  „Akkor csak én voltam gyerekkoromban olyan renitens,hogy urambocsá felmásztam a más garázsának a tetejére,más kertjében a más fájára,mások kerítéseire (bár nem betörési szándékkal) hogy egyéb " alantas" gyermekkori kalandozásokról ne is beszéljek! Tudom a 17 éves már nem gyerek,de arról inkább nem beszélnék hogy annyi idősen mennyi mindenre másztam fel,mennyi mindenhez nyúltam hozzá ami másé volt! (bűncselekménytelenül)!
  Az viszont igaz,hogy a sok felesleges "tudomány" helyett inkább az életre való nevelésre,a veszélyekre figyelmeztetésre (ha kell ezerszer is) kellene az iskolákban nagyobb hangsúlyt fektetni!”
 • 18. captain_blood 2013. október 29. 20:06
  „Bolygónk intelligencia-hányadosa állandó!
  A népessége növekszik!”
 • 17. nonosa 2013. október 29. 17:08
  „Az emberi hülyeség ellen nincs orvosság, sajnos! És az is igaz, hogy ami nem az enyém, ahhoz nem nyúlok, nem mászom fel rá, stb.!”
 • 16. Mankapunka 2013. október 29. 16:24
  „soproni

  Azóta van barátnője?”
 • 15. kokolorbi 2013. október 29. 15:34
  „9. creat 2013.10.29. 11:23
  Gratulálok! Egy szerencsétlenségből inkvizíciót kreálni. nyugodj meg téged fognak először máglyán meg égetni, nyugodj meg. :D”
 • 14. btl 2013. október 29. 15:32
  „9 creat írja: "Nem lehet, hogy a hittan és erkölcstan helyett inkább több természettudományi tárgyat tanítsanak, történetesen fizikát is? ..."
  aranyom, nem zavar, hogy ez a fiatal nem is tanul effélét mert sem elsős, sem ötödikes: fizikát állítólag tanítottak neki, de ha nincs esze, akkor mivel értse meg?
  ha tanult volna legalább erkölcstant, akkor tudta volna, hogy más tulajdonához nem nyúlunk, nem mászunk rá stb és akkor most nem a kórházban lenne, hanem szabadon ott, ahol neki is jobb. uyghpogy számomra egyértelmű: igenis baja lett abból, hogy nem tud viselkedni!!!!”
 • 13. soproni 2013. október 29. 13:00
  „11. Mathrin ! Nekem is a soproni eset jutott eszembe,de azért az egy kicsit más volt.Ott a fiú szánt szándékkal mászott fel a villanyoszlopra,mert szerelmi bánatában öngyilkos akart lenni.Néha látom az utcán és biztos vagyok abban,hogy még egyszer nem tenne ilyen hülyeséget .Sajnos a hiányzó kezeit soha nem kaphatja vissza.Remélem a most balesetet szenvedett fiú is rendbe jön és teljes életet élhet.”
 • 12. Goldmund 2013. október 29. 12:38
  „9. creat 2013.10.29. 11:23
  "Egyébként nem értem az előttem szólók közül azokat, akik mindjárt összeesküvés elméleteket szőnek. Miért nem lehet elfogadni, hogy fotózni szeretett volna ."

  Igazad van, de azért hadd tegyem hozzá az alábbiakat: Nekem soha eszembe nem jutott volna egy MÁS TULAJDONÁBAN LEVŐ berendezésre (vasúti kocsi, busz, autó, kikötött csónak) vagy építményre felmászni/bemászni/rámenni. Egyszerűen azért, mert nem az enyém és nem is köztulajdon (mint pl. egy játszótéri építmény). Elhiszem, hogy nem akartak lopni, a nyugat.hu cikke szerint nem is ők firkáltak (legalábbis a rendőrség így vélekedik), viszont elég pofátlan emberek, hogy eszükbe sem jutott, hogy talán a vasútállomáson dolgozóktól meg kellett volna kérdezniük, föl szabad-e oda mászniuk.”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megerősítették a Rába árvízvédelmi létesítményeit

Átadták a Rába 318 millió forintból megerősített és kibővített árvízvédelmi létesítményeit szerdán… Tovább olvasom