Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Répcelaki sporttelep: több mint 40 milliós fejlesztés

Ünnepélyes rendezvény keretében felavatták a település megújult sporttelepét és a pálya új lelátóját.

A közel 40 millió forint támogatással megvalósult beruházás záróeseményét követően a Répcelaki SE – Haladás Sopron Bank barátságos labdarúgó mérkőzésre került sor.

A 44,2 millió forint összköltségű projekt során a korábban Szénsavgyár, majd Linde tulajdonban lévő sporttelep újult meg. A sportpályán két labdarúgó, egy kézilabda pálya, egy tekepálya és egy teniszcentrum található. A partnerek a főépület és a sportöltözők felújítását az elmúlt években saját forrásból végezték és gondoskodtak a sporttelep karbantartásáról is.

A „Kisléptékű, pontszerű kisvárosi fejlesztések" című kiíráson támogatott projektben a répcelaki sportpályát és annak környezetét fejlesztették.
A labdarúgópálya melletti kispadok elavultak voltak, nem feleltek meg a szabályoknak, állapotuk rossz, kopott volt, így lecserélték őket. Egy elektronikus eredményjelző táblát is beszereztek, mely a sporttelep régi hiányossága volt. A beruházás során rendbe tették a sportpálya parkolóját, melynek aszfaltja korábban repedezett, töredezett volt, valamint a Honvéd utcát és annak járdáit is felújították.

Az Új Széchenyi Terv lehetőségei 2011. január közepétől nyíltak meg a pályázatok iránt érdeklődők előtt.

A jövőben rövidebb átfutási idővel, jelentős támogatást kaphatnak azok a pályázatok, melyek a sikeres gazdasági működés általános feltételeinek javítására fókuszálnak. A sikeres munkavállalást és a vállalkozást biztosító környezet megteremtése, a földrajzi adottságok kihasználásával a fejlesztéspolitikai program sarkalatos kitörési pontja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forma1: Esterházy Antal Bugattija is tett egy kört

Esterházy Antal herceg 1928-ban gyártott, számos versenyen első helyezést elért Bugattija teljesen… Tovább olvasom