Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Olcsó kecók? 4+1 megyei ingatlan 10 millió alatt!

Nem állítjuk, hogy kizárólag ezek a legjobb ajánlatok, de tény, valami megfogott minket ezekben az esetekben. Ízlések és pofonok harca 7,98 és 9,8 millió között indul!
Haladjunk a legolcsóbbtól a legdrágább opció fel.

● A 30 nm-es, 7.980 millióért kínált mosonmagyaróvári garzon igazi, egyedülállóknak való, hangulatos kis lakás. Sok fény és egy kályha. Megzabáljuk!
● Meglepőnek tűnhet, de ezt a 180 nm-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, gerendás családi házat bizony 7,99 millióért adnák el Beleden. A hajópadlóért külön rajongunk! A rendetlenségért kevésbé.
● Sopron, 33 nm, 8,7M Ft. Belváros, földszint, egy szobás-galériás fészek. A képek alapján nekünk az egészről egy kalózhajó ugrik be. Nagyon menő!
● 7 km-re az egykori határtól megkaparintható az alábbi, 42 nm-es, 2 szobás fertődi lakás. Ára: 9,8 millió forint. Ide már csak beköltözni kell.
● +1 bónusz kategória: Bár az alábbi, győri, 40 nm-es lakást kiadásra kínálják, az egyszem kép miatt muszáj megosztanunk. Semmit nem tudunk meg az ingatlanról, de a hirdetője rögtön érdekessé válik! Mert kell az a kis romantika!


Ha talál olyan, 10 millió forint alatti ingatlant, amely kenterbeveri a válogatásunkban szereplőket, írja meg kommentben!

További lehetőségek alacsony árfekvésben az Ingatlanbazár.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amikor a botjával rád mutat a rendőr! Ismeri a karjelzéseket?

Teszt indul: nos, ki tudja pontosan mikor mit mutat a rendőr? Tovább olvasom