Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Nos, milyen az élete a Kisalföld Volán nélkül? SZAVAZZON!

Az első komolyabb munkanap (jan. 5.) után leszögezhető, a Kisalföld Volánnál a januári átállás simán ment. A buszok jöttek, mentek, késtek. A Kisalföld Volán viszont nincs többé: beolvadt. Vajon jobb lesz ettől a szolgáltatás?
Január 1-től a Kisalföld Volán Zrt. beolvadt a szombathelyi székhelyű Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-be (ÉNYKK) - olvasható a győri székhelyű társaság honlapjának utolsó, december 24-én feltöltött hírében.

A néhány sorból az is kideül, június 30-ig frissítve még olvashatjuk a menetrendeket és követhetők az autóbuszok is a régi honlapon.

Január 5-én különösebb fennakad nélkül jártak a buszok a települések között, a december 15-én módosított menetrend szerint. Az összevonás után pedig az utasok abban bízhatnak - legalábbis reméljük -, hogy a közlekedési központ a szolgáltatások színvonálat javítja, az utazást még kényelmesebbé teszi, s hamarosan elfelejthetjük az állva, tolongva utazást, a hosszas várakozást bérletvásárláskor a buszon vagy a győri vidéki buszpályaudvaron, sőt olcsóbbak lesznek a bérletek, valamint nem lesznek fűtetlen buszok, nem folyik nyakunkba az esővíz, nem nőnek gombák, simán sikerül tartani a menetrendet, mert olvasóink ezeket a gondokat fogalmazták meg december 15-e után.

Aztán pedig mindezek hatására az emberek utazási kultúrája is fejlődik.

Szavazzon és mondja el véleményét a távolsági buszozásról! Ide várjuk írását: tudosito@kisalfold.hu vagy facebook oldalunkon is írhat.


Az ÉNYKK jegye január 5-én
Az ÉNYKK jegye január 5-én

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerelőaknában keletkezett tűz Zalaegerszegen, egy ember meghalt

Egy autójavító-műhely szerelőaknájában keletkezett tűz vasárnap Zalaegerszegen, az aknában holttestet találtak. Tovább olvasom