Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Mese, vers, novella Szombathelyen

A szombathelyi Oladi Általános Művelődési Központ meghirdeti a XVII. Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázatot.

Minden magyarországi és határainkon túl élő, magyar nyelvet beszélő 7–18 éves korú (általános, középiskolás) fiatal részt vehet. Három kategóriában lehet nevezni: 1–4. osztályosok, 5–8. osztályosok, 9–12. osztályos diákok, s mesét, verset vagy novellát lehet beadni. Mellékelni kell (lezárt borítékban) egy adatlapot, feltüntetve: név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím, iskola neve, címe, osztály; a mű kategóriája, címe és jeligéje. A téma kötetlen. A terjedelem legfeljebb 3 gépelt oldal lehet, 5 példányt kell beküldeni.

A pályaműveken csak a jelige és a kategória megjelölése szerepelhet. A legjobb alkotásokat értékes díjakkal jutalmazzák, s önálló kötetben is megjelentetik. Az eredményhirdetés és a legértékesebb műveket tartalmazó gyermekantológia könyvbemutatója április 15-én lesz. Beküldési határidő: 2011. január 14. Cím: Oladi ÁMK Könyvtára, 9700 Szombathely, Simon I. u. 4.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopott ablakokat épített be a házába egy alcsútdobozi férfi

Egy víkendházból kiszerelt és ellopott ablakokat épített be saját házába az az alcsútdobozi férfi, aki két társával több betörést követett el; bűnügyi őrizetbe vették. Tovább olvasom