Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Melyik az ország legjobb fürdője? Kilenc megyei fürdő is összecsap a versenyben!

A legjobb magyarországi fürdőket keresik. Eddig 90 ezren adták le a voksukat a kedvenc fürdőjükre. Ön melyikre szavaz?

Kilenc Győr-Moson-Sopron megyei fürdő vesz részt Az Év Fürdője közönségszavazáson, aminek lényege a fürdőkultúra, illetve a hazai fürdők népszerűsítése.

Az Év Fürdője versenyben a fürdők három különböző kategóriában – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője – mérik össze az erejüket.

Győr-Moson-Sopron megyéből Az Év Fürdője címért a balfi és a győri fürdők, míg Az Év Feltörekvő Fürdője címért a hegykői, a lipóti, a mosonmagyaróvári fürdő és a Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda mérkőzik meg. A Flóra Termálfürdő Kapuvár, a Petőházi Termálfürdő és a Csornai Fürdő A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában méretteti meg magát.

Az Év Fürdője szavazás

Jelenleg nagyjából félidőben jár Az Év Fürdője közönségszavazás, mostanáig megközelítőleg 90 ezren adták le voksukat a kedvenc fürdőjükre az azevfurdoje.hu oldalon, és ezt még egészen szeptember 30-ig lehet megtenni.

A versenyben résztvevő közel kétszáz fürdő között továbbra is igen szoros a küzdelem; a nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki. A legjobban szereplő fürdők a megtisztelő cím mellett milliós értékű éves médiamegjelenéshez jutnak a termalfurdo.hu oldalon.

Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Győr-Moson-Sopron megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője szavazáson.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképesztő bunkóság: lezárt utcában hajtott a munkásnak az autós! - videó

A rendőrség keresi a videó főszereplőjét: a lezárt utcában dolgozó munkást a sofőr az autó elejével… Tovább olvasom