Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Megütötte a sebészt

A celldömölki városi kórházban egy férfi ócsárolta, majd megütötte az orvost.

Egy celldömölki férfi csütörtökön kora este a városi kórházban szidalmazta az ott dolgozó sebészt. A tettes a veszekedés végén egyszer meg is ütötte az orvost, aki kihívta a rendőrséget.

A sértett feljelentést tett, a férfi ellen - a kihallgatása után - eljárás indult - közölte a Vas megyei remdőr főkapitányság ügyeletvezetője.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. zotya975 2010. január 03. 10:22
  „Minden szakmánál, ahol emberek-emberekkel foglalkoznak (egészségügy-oktatás-buszsofőr..stb) hamar kiütközik, hogy ki az aki emberileg nem lenne alkalmas az adott feladatra, mégha szakmailag profi is a tudása. Hiszen ki a túrót zavar, hogy egy traktoros, kamionos bunkó, nem kell vele nap, mint nap találkoznunk. Az egészségügy, oktatás meg pláne kényes téma, mert ugye nem úgy van, hogy paraszt az autószerelő megyek máshoz, orvost- tanárt nem nagyon tud cserélgetni az ember. Ha meg beteg egy hozzátartózó, akkor meg ugye pont megértést, vigaszt várnánk, nem beszólást, lekezelést. Ezt minden jóérzésű normális egészségügyis tudja, egy osztályon is tudja mindenki ki az aki nem odavaló, csak egyrészt ott nem csak az emberekhez való hozzáálásukat nézik, hanem a szakmai tudásukat is, másrészt nem nagyon tolonganak pölö a készsebészek az ajtóban, hogy lehetne köztük válogatni.”
 • 32. Georg 2010. január 03. 00:31
  „31# Ha annyira érdekelne már szóltam volna érte,itt "egymásközt vitatkozunk "és én azt mondom sok orvosból hiányzik a szakmai alázat és lehetne gördülékenyebben is csinálni........ha a vezető ezt nem látja akkor a fene megette. hangsúlyozom az EÜ dolgozóknak nagyon nehéz ma, és talán embernek maradniuk a legnehezebb.Lehet hogy nem jól látom a 10 perc alatt,de én "csak" erről az oldalról látom a dolgokat,és amit látok-és hallok az néha elkeserítő...... de ezeket már leírtam.”
 • 31. zotya975 2010. január 02. 19:24
  „Szerintem add elő ezt a kórházigazgatónak, ő tud ebben segíteni, az ilyen döntéseket, hogy hol-hány mber legyen nem az orvosok-aszisztensek-gépírók hozzák. Amógy az esetek jelentős hányadában ketten kötözik a beteget, nem mindíg egyszemélyes meló, ugye a gépíró nem egészségügyis, gondolom az sem tetszene a kedves betegnek, ha ilyenkor még arra is várni kellene, hogy valakit áthívjanak egy másik rendelőből, ahol szintén csak ketten vannak, így ott meg csak egy ember maradni. Ezek nem úgy működnek, hogy látok valamit 10 percig, és tudok egy jobb megoldást. Mindenhol a költségeken próbálnak csökkenteni, minden felesleges embert elküldenek, gondolod, ha egy rendelő működhetne két emberrel, nem rugták volna már ki a harmadikat páros lábbal? Ausztriában még nem voltam kórházban, ehhez nem tudok hozzászólni.”
 • 30. Georg 2010. január 02. 13:04
  „A sima gépíró(némelyik úgy csinál mintha az orvost is ő tanította volna) minek ha az orvos is tud gépírni az aszisztensi feladat sem lehet bonyolult az orvos számára( pl.kötözés,vagy felsegíti az ágyra a beteget ....) egyébként az osztrák orvosi rendelőben nincs aszisztencia a váróban van 1 valaki aki az adatokat felveszi,de addig már egy másik beteggel foglalkozik az orvos.Nálunk azt is végig várja az orvos amíg adatokat kérdez a gépíró. ...hatékonyság!= rövidebb várakozás .......”
 • 29. zotya975 2010. január 02. 12:35
  „Tudom mint már többször írtam, közöttük is van ilyen is, meg olyan is. A rendelőben 3 ember van, egy orvos, egy gépíró, és egy aszisztens. Az orvos szerepe ugye egyértelmű, a gépírónak nincs egészségügyi képesítése, sima gyors, és gépírással bárki odamehet minimálbérért. Az aszisztens egészségügyi képesítéssel rendelkezik pölö általános ápoló, ő viszont nem tud géppel írni, vagy ha tud is nem ez a feladata, neki is meg vannnak határozva a munkaköri feladatai. Délután, és éjszaka nincsenek gépírók, ilyenkor az asszisztens, vagy az orvos , aki ért hozzá írja a gépbe az adatokat.stb. Hogy mennyi a felesleges ember? Hát ez megint megérne egy misét, lassan annyi, ha valaki elmegy szabadságra, táppénzre be kell zárni az egyik rendelőt, és akkor még többet kell várni.”
 • 28. Georg 2010. január 02. 12:26
  „26#zotya975
  ....... abban remélem egyetértünk hogy az elesett beteget megalázó orvost azért nem kell Istenként tisztelni.Sajnos ki vagyunk szolgáltatva az orvosnak,és ezt az orvosok nagy százaléka ki is használja.
  Nem rég jártam a traumatológián 2x is 2,5--3,5 órát vártam. mondjuk én nem idegeskedtem,de azt is megértem aki nem nézi jó szemmel hogy 5-6 ember bemegy elötte......Várnak türelemmel ha éppen műtéten van de amíg benn káváznak..........+Az orvos is köszönhetne amikor keresztül megy a várón!

  nem tudom azt sem minek kell az orvos mellé még 2 ember egy sima rendelésnél. Minek külön ember a kötéscseréhez a sebész nem tudja megcsinálni? Minek aszisztens amikor az orvos is gyorsabban ír nála,és az entert is le tudja nyomni többek közt ezért van kevés ápoló az osztályokon,mert itt vannak felesleges emberek.......fére ne érts minden tiszteletem azé aki gyógyít,de attól még maradhatna EMBER!”
 • 27. Jandex 2010. január 02. 12:22
  „19. hozzászólás zotya975
  "De azzal kezdtem, hogy vannak ilyenek is, meg olyanok is. Egyébként meg nem kell hagyni, hogy leszarják az embert, van szád, ki lehet verni a balhét, van ügyeletvezető, osztályvezető, le kell hivatni őket, kicsit balhézni kell, és egyből figyelnek rád."
  Idézet Tőled:))))))))))))))))))”
 • 26. zotya975 2010. január 02. 10:33
  „Nem, nem ezt mondtam, vigig kell járni a hivatalos utat, kartonzó... csak ha látod, hogy nem foglakozonak veeled, akkor szólni kell. Egyébként nem tudom mit akarsz, az sem tetszik, hogy nem hívtak be, de az sem, amikor azt mondom, hogy reklamáljál. Itt hiába panaszkodsz, megértjük, de segíteni nem tudunk azt ott kellett volna, a helyszinen. Évente járok a kardiológiára kontrolra, beutalót kérek, időpontot kérek, most 10 óra 20-ra volt időpontom, ott voltam időben, olyan 2órakörül jutottam be. Leültem szépen a folyosóra és kivártam a soromat. Ha idegeskedek, meg fel-alá mászkálok akkor sem jutottam be volna gyorsabban.”
 • 25. Jandex 2010. január 02. 09:53
  „19. hozzászólás zotya975
  "Egyébként meg nem kell hagyni, hogy leszarják az embert"
  Akkor Szerinted legközelebb ne a kartonozóban kezdjek,hanem hívassam az ügyeletvezetőt,osztályvezetőt,balhézzak,Talán "küldjem le kavicsért" Aki elém kerül??? Magyar e.ü.!!!
  20. hozzászólás jörg
  Igazad van fogjuk a doki linkségét a politikára,csak ettől még rosszul forrhat össze néhány csont,meghalhat néhány Ember!!!
  "Persze, hogy senki nem dolgozik 100%-kal minden nap, minden helyzetben, tévedni is lehet, mulasztani is, rossz napunk is lehet, rossz szakemberek is vannak, kőműves is, orvos is" EZ IGAZ!!!
  csak tudod a téglának nem fáj ha hat óra múlva kerül a falba,legfeljebb a kőműves lesz munkanélküli,mert Őt ki lehet rúgni,ami a dokiról nem mondható el,még műhiba esetén sem!
  Mellesleg állatkínzásért is börtönbe lehet kerülni/elvileg/ emberre ez nem vonatkozik?!”
 • 24. zotya975 2010. január 02. 05:59
  „A családban van egészségügyis. Szokott mesélni.... meg egyszer-kétszer fül, és szemtanúja voltam más embertársaink viselkedésének.”
 • 23. Baradlay 2010. január 02. 02:04
  „moderálva”
 • 22. egysoproni_ 2010. január 01. 23:58
  „14. kolombela!
  Ez nem népcsoporthoz kötött!

  17. kolombela!
  Én speiel csak példának hoztamfel a balesetit. Történhetett bárhol, de az elverés, stb... nem elintézési mód.

  Zotya! Te kollega vagy? :-)”
 • 21. jörg 2010. január 01. 22:54
  „kolombela 20:20

  átvitt értelemben értettem, bár a tanárverésre, a buszsöfőr verésre már több példa is volt, az orvosok bántalmazására is jócskán....

  arra gondoltam, hogy hová jutnánk, ha mindenki úgy vezetné le elégedetlenségét, hogy kezet emel a másikra, aki éppen a munkáját végzi...
  Persze, hogy senki nem dolgozik 100%-kal minden nap, minden helyzetben, tévedni is lehet, mulasztani is, rossz napunk is lehet, rossz szakemberek is vannak, kőműves is, orvos is, stb.... de hogy ezért megverjük a munkahelyén a másikat?!?

  Ilyen alapon mindenki megverhet mindenkit a munkahelyén?!?”
 • 20. jörg 2010. január 01. 22:38
  „ahogy olvasom a hozzászólásokat, megint csak bebizonyosodik: ezt is sikerre vitték ebben a nyolc évben, egymásnak ugrasztani beteget és orvost, tanárt és szülőt ill. diákot, nyugdíjast és aktív dolgozót, cigányt és magyart....mindenkit mindenki ellen

  lényeg: amíg egymást marják, addig se a az ország kifosztásával és csődjével foglalkoznak

  ez a bárgyuvá lett nép pedig besétált a csapdájukba..... s a hátuk mögül röhögve ellpták az országot

  "Oszd meg és uralkodj!" Hallott valaki erről?”
 • 19. zotya975 2010. január 01. 20:34
  „Még csak újtöréssel, kugrott bokával. De azzal kezdtem, hogy vannak ilyenek is, meg olyanok is. Egyébként meg nem kell hagyni, hogy leszarják az embert, van szád, ki lehet verni a balhét, van ügyeletvezető, osztályvezető, le kell hivatni őket, kicsit balhézni kell, és egyből figyelnek rád. De csak akkor, ha tényleg jogos.”
 • 18. Jandex 2010. január 01. 20:26
  „8. hozzászólás zotya975
  Te már vártál törött kézközépcsontokkal 6 /azaz HAT/ órát az ambulancián,nem hoztak súlyos sérültet,nem volt tömeg,hát Én is közel álltam hozzá,hogy lesz ami lesz lecsapom a "dokiurat" ! Kávézgattak,jókat röhögtek úgy fél óránként megnézték ott vagyok-e még de mire megszólalhattam volna már be is csukódott az ajtó,végül kettőt az ajtóba rúgtam és megkérdeztem:tessék mondani szünnap van? mert hat órája várok!Röntgen-gipsz semmi perc alatt elkészült,ennyit erről! Grrr..../Pedig nem ők tartanak el Engem hanem fordítva!!!/”
 • 17. kolombela 2010. január 01. 20:23
  „Csak azt nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy a baleseti sebészeten történt az incidens. A cikk ilyet nem említ.”
 • 16. kolombela 2010. január 01. 20:20
  „7. jörg 2010.01.01. 16:5Ha lehet egy kicsit pontossabban fogalmazzál, hogy kik verik az általad felsoroltakat.”
 • 15. zotya975 2010. január 01. 20:20
  „Tudomásul kell venni, hogy az oorvosok is emberbő vannak, van köztük ilyen is, meg olyan is. Mint pölö itt is tud 10 ember normális hsz-t írni, aztán jön a 11., és elkezd mocskolódni. Azért azt elmondanám, hogy 10 emberből aki belép egy helyiségbe/rendelőbe/bárhova, jó ha 5-6 köszön a már ott tartózkodóknak. Hogy mennyit kell várni a baleseti sörgősségin? Kábé ez esetek 20-40, de leeht hogy több%-ában olyan dolgokkal jönnek az emberek, amikkel életemben sem fordultam még soha orvoshoz. Elvágtam az újjam, megnézik, kimossák, fedőkötés hazamehet. Voltam már itt hétfőn megütöttem a könyökem, megröngenezték, nincs eltörve, de még mindíg fáj. Hát elárulom fájni is fog, még vagy 2 hétig. Körömbenövés, az embernek majd kibújik a körme a cipőböl, hót szutyok, ott mossák le, kivágják a benőtt részt. Két nap múlva visszajön, és szól, hogy belerúgott az ágy sarkába és átvérzett a kötés. Átkötik, hazaengedik. Elégette a kezét, kent rá vajat/tejfölt/egyéb kencét, most meg beggyulladt. Ja a kedvencem, gipsz a kézen szólnak víz ne érje, jön vissza kontrolra 2 hét mulva, ezalatt nem fürdött, ja persze nem érheti víz. Na ezekből lehetne krónikát írni. A másik véglet, hogy leesik a tetőről, szarrá töri magát, orvoshoz nem megy, aztán éjjel rosszul lesz, beviszi a mentő, ha még nem késő megállapítják, bordatörés, egyéb belső sérülések. Hétvégi diszkójáratok: be vannak bacva mint atom verekednek, belecsapnak az üvegbe, reggelre kijózanodnak, másnaposan bekóvályognak, fáj a bibim, de azért bunkók mint állat, meg adjanak gyógyszert, mert fáj a feje, és orvost, de most rögtön! Folytassam?”
 • 14. kolombela 2010. január 01. 20:16
  „Azon gondolkodom, hogy valyon melyik népcsoport szokása verni az orvosokat és mentősöket, de bárhogy töröm rajta a fejem nem jut eszembe. Ha valaki tudja, megkérem, hogy segítsen. Előre is köszönöm.”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaszával, bottal támadtak egy családra

Kétszer is rátámadtak egy családra Sárkeresztúron; a rendőrök a verekedés után négy embert őrizetbe… Tovább olvasom