Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Média Napok Szombathelyen

A Savaria Egyetemi Központ kommunikáció és médiatudományi tanszéke Média Napokra várja az érdeklődőket. Tekintse meg a részletes programot!

A hagyományos Nyitott stúdiók rendezvény 2010-re négynapos programmá nőtte ki magát. November 30-án 16 és 19 óra között a Berzsenyi Rádió élő adásaiba tekinthetnek be a kíváncsiskodók.

December 1-én az egyetem D épületében három előadást hallgathatnak meg az oda látogatók: 15 órától Havasi János, az MTV közéleti műsorainak főszerkesztője ˝A hírek nyomában˝ címmel tart beszámolót. 16:30-tól Péczeli Dóra, az MR2 Petőfi Rádió műsorvezetője elmeséli, hogy jutott el Szombathelyről az országos ismertségig. 18 órától volt kommunikáció szakos hallgatókkal következik beszélgetés (Huszár Judit, Leibinger Eszter, Horváth Eszter és Kormos Anett érkezik a D épületbe).

16 és 19 óra között ismét betekintést nyerhetnek a Berzsenyi Rádió kulisszái mögé.

Ha kíváncsi arra, mi rejlik a hírek mögött, most meglesheti!
Ha kíváncsi arra, mi rejlik a hírek mögött, most meglesheti!

December 2-án, csütörtökön tartják a Nyitott stúdiók rendezvényt, melynek keretén belül a Szombathelyi Televízió, a Berzsenyi Rádió, a Nyugat Rádió és a Rádió Szombathely kapui tárulnak fel az érdeklődők előtt.


December 3-án az Egyetem nyílt napjával egybekötve, 9 órától kipróbálhatják a Berzsenyi Rádió technikai berendezéseit, majd a saját hangjátékuk felvételét is meghallgathatják 16 órától.

A teljes program itt megtekinthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdték a hévízi elkerülő építését

Két főútvonalat is érintve megkezdődött a több mint 14 milliárd forintos beruházással készülő… Tovább olvasom