Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Március 15.: ezek a buszok közlekednek módosított útvonalon

A megemlékezések megyeszerte több járatot érintenek.

Kóny, március 14.


Március 14-én, szerdán 15.15 – 16.45 óráig Kóny belterületén az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján tartandó megemlékezés miatt, az érintett regionális járatok terelő útvonalon közlekednek.

Kóny, gyógyszertár elnevezésű megállóhelyet nem érintik, helyette a Béke utcánál kijelölölt ideiglenes megállóhelyeknél állnak meg fel- és leszállás céljából.
 

Győr, március 15.


Március 15-én, csütörtökön 10.30 és 12.00 óra között az ünnepség miatt a rendezvények időtartamára a Szent István út Baross Gábor híd és Munkácsy Mihály utca közötti szakasza teljes szélességében lezárásra kerül, ami jelentős mértékben érinti a helyi, regionális és országos autóbuszjáratok közlekedését.

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok a 821-es főút – Szigethy Attila út – Zrínyi utca terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, szökőkút – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket. A rendezvény napján, a terelés idejére a Belváros jobb kiszolgálása érdekében (a Honvéd liget megállóhely kiváltására) Árpád út néven ideiglenes autóbusz-megállóhely létesül.

Az 1, 1A, 7 vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig, illetve a 11-es járatok a Malom ligetig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok (a 7-es vonal kivételével) a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. A 7-es járatok Révai Miklós utca helyett a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanaka Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az  5-ös vonal járatai Kismegyerről a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyerre induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Sárás irányából a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) – Roosevelt utca (Bartók emlékmű) megállóhelyeken állnak meg, ezért nem érintik a Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városháza megállóhelyeket. Kismegyer irányából eredeti útvonalukon közlekednek.

A 8-as vonal járatai a Révai Miklós utca helyett a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyről indulnak Pinnyéd irányába, és Likócs irányából oda is érkeznek. Pinnyéd felé a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Likócs irányába a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 14B vonal járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 17, 17B járatok a Virágpiac felől a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. Gyárváros felől a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyen megállnak, majd a Baross Gábor hídon át a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig közlekednek.

A 19A vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. A Virágpiactól a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22B vonalak járatai Marcalváros felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig aktuális útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 30-as, 30A és 31-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Győrszentiván felé felszállási lehetőséget biztosítanaka Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés ideje alatt a Baross Gábor hídon át, a Belváros irányába közlekedő helyi autóbuszok kivétel nélkül megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen. A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Sopron, március 15.


Március 15-én, csütörtökön 8.45 órától 12.00 óráig a Petőfi teret teljesen lezárják. Ezért a
  • 7205 (33) Sopron – Sopronkőhida – Fertőrákos
  • 7209 (14) Sopron – Balf – Kópháza
  • 7210 (5T) Sopron – Fertőd – Kapuvár
  • 7242 (32) Sopron – Harka
  • valamint a 12-es jelzésű helyi

autóbuszvonalakon közlekedő járatok terelőútvonalon, mindkét irányban a Várkerületen keresztül közlekednel.
 
A lezárás ideje alatt a fenti járatok Sopron, autóbusz-állomás illetve a Jereván lakótelep felől nem érintik az „Ógabona tér, Újteleki utca" megállóhelyet, helyette a „Várkerület, Mária-szobor" és a „Várkerület, Ötvös utca" megállóhelyeken állnak meg.

Visszafelé az 5T, 12 és 32 jelzésű járatok a lezárás ideje alatt nem érintik a „Széchenyi tér" és az „Ógabona tér, Újteleki utca" megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Ötvös utca", a „Várkerület, Árpád utca" és a „Várkerület, Festő köz" megállóhelyeken állnak meg.

A 14 és 33 jelzésű járatok visszaútban nem érintik a „Várkerület, Ötvös utca" és az „Ógabona tér, Újteleki utca" megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Árpád utca" és a „Várkerület, Festő köz" megállóhelyeken állnak meg.

Rossz idő esetén az ünnepség a Petőfi színházban kerül megrendezésre, ebben az esetben a fenti elterelésre nem kerül sor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már nagy felületeken is javítják a burkolatot az M1-es autópályán - Dugóra számítson Győr felé

Már nagy felületeken is javítják a burkolatot az M1-es autópályán - Dugóra számítson Győr felé
Több helyen kátyúznak is. Tovább olvasom