Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Már nincs bérlet a VOLT-ra! Csak napijegy van

A VOLT Fesztivál történetében először fordult elő, hogy az első nap estéjén elfogyott a kiadható 15 ezer bérlet. Már csak napijegy van.

A VOLT Fesztivál történetében először fordult elő, hogy az első nap estéjén elfogyott a kiadható 15 ezer bérlet. Mostantól csak napijegyet lehet venni - írta közleményében a rendezvény sajtóirodája, megemlítve, hogy az esemény első napján 21 ezren látogattak a fesztiválra.

A szervezők az erős programfelhozatalnak tulajdonítják, hogy ilyen sokan vásároltak bérletet. Ehhez társul még a fesztivál fíling, a jó hangulat, a családias légkör. S ez is azt jelzi, hogy a volt az egyik legnagyobb és legnagyszerűbb vidéki fesztiválhelyszín.

A keddi sajtóbejáráson azt közölték a szervezők, hogy a tavalyi 84-85 ezer után 90 ezernél több látogatóra számítanak, a péntek és a szombat este pedig "teltház-gyanús".

Kommuniákció és a VOLT

Az infokommunikációs innovációban a kilencvenes években még meglévő előnyt "ügyetlen szakpolitizálással" nagyrészt sikerült "elhülyéskedni", pedig ez olyan terület, amellyel az országot ki lehet mozdítani jelenlegi helyzetéből - hangoztatta Gerényi Gábor, a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnökségi tagja, egy másik VOLT-os rendezvényen, a "Kerekasztal a digitális megújulásról" rendezett konferencián.

Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár arról beszélt, az állam nem beleszólni akar a terület történéseibe, hanem segítő terepet nyújtani, hogy az onnan kinövő újdonságok segítsék az egész ország boldogulását. Mint megjegyezte, kormányzati szándék van arra, hogy a ciklus végére szinte teljesen száműzzék a papírt a közigazgatás egyes területeiről, az alkotmány pedig célként tűzi ki az újítások alkalmazását.

Hozzátette: a világ amúgy is ebbe az irányba halad, az állam feladata elismerni és ösztönözni ezt.

"A közönség általában kifejezetten jól fogadja az újdonságokat" - jegyezte meg a nóvumok fesztiválokon megjelenéséről Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezető igazgatója. Kitért arra, hogy amikor rendezvényeiken a készpénzfizetés megszüntetéséről döntöttek, akkor is csak a kereskedők fogalmaztak meg aggályokat.

Gerényi Gábor felvetésére, hogy napjainkra vége a hagyományos adatbiztonságnak, mivel az emberek mindent megosztanak magukról az interneten, Gerendai Károly kifejtette: más módon, de eddig is sokan csináltak "hülyeséget", mivel nem tudatosították magukban, hogy amikor bizalmas, személyes ügyeket beszélnek ki, mást is elér az információ.
A szervezők közlése szerint a szerdai nyitónap estéjére elfogytak a VOLT fesztiválbérletek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fesztivál- és programkavalkád az ötcsillagos városban

Sárvár alternatívát kíván nyújtani azoknak a városba látogató és helyi érdeklődőknek, akik a… Tovább olvasom