Kisalföld logö

2018. 09. 21. péntek - Máté, Mirella 13°C | 27°C Még több cikk.

Magyar Baywatch: Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Szépségverseny: heti 250 ezer forintos fizetést kap és exkluzív szállást az ország legjobban fizetett úszómesternője. Jelentkezz!

Keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250.000 forintot is kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére. Ide keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét, akinek nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak és udvariasnak is kell lennie.

A 2009-es Sárvári Baywatch szépét a győri Sipos Zsófia nyerte, videóval >>
Ráadásul tisztában kell lennie azokkal az Uniós beruházásokkal, amelyek most a fürdőben zajlanak. Ezekről kell "kiselőadást" tartania azoknak, akik a strandolás mellett kíváncsiak arra is, hogy milyen változások lesznek a közel 3 milliárdos beruházásnak köszönhetően.

A 2009-es győztes győztes Sipos Zsófia és Horváth Éva (balra)
A 2009-es győztes győztes Sipos Zsófia és Horváth Éva (balra)


A versenyzők és zsűritagok jelentkezését a verseny@sarvarfurdo.hu címre várják.
Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális "szépségversenyen" dönt a zsűri. A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat. A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet). Amennyiben a vendégeknek információra van szüksége a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia.

Sárvár, Baywatch 2009
Az elsőként tavaly meghirdetett versenyre közel százan jelentkeztek, idén legalább ennyi érdeklődőre számítanak a szervezők. Ugyanakkor remélik, hogy idén az intelligensebb nők lesznek többségben, hiszen a nyertesnek egy Uniós fejlesztéssel kapcsolatos szöveget is be kell tanulnia. A tavalyi győztes kiválasztásában Horváth Éva egykori szépségkirálynő segített. Idén pedig a szervezők szeretnék, ha a zsűri nemzetközi lenne. Olyan turistákat keresnek, akik szívesen részt vesznek a zsűrizésben.

A versenyzők és zsűritagok jelentkezését a verseny@sarvarfurdo.hu címre várják.

A sárvári "álomállás" betöltésére mindazon nők pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket. A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a "természetes szépség" kategóriájába. A nyertesnek a nettó negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodai elhelyezést kínálnak az egy hetes munka alatt.A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a "természetes szépség" kategóriájába. Az "alultáplált, anorexia közeli modell típusok" jelentkezését a munkaadó visszautasíthatja! - olvasható az álláshirdetésben. Arról, hogy ki is kapja a munkát, arról egy speciális "szépségversenyen" döntenek augusztus 19 - én, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A nyertes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd.

A sárvári hirdetés kísértetiesen hasonlít arra a tavaly megjelent ausztráliai kampányra, amelyben havi 3,5 millió forintnak megfelelő fizetést ígértek annak a személynek, aki betölti a Hamilton-sziget gondnoki állását. Mint azt Éskovács Péter, a rendezvény sajtóreferense elmondta: "az ausztrál álláshirdetésre több ezren jelentkeztek, közöttük sok magyar is. Az ausztrál hirdetés hazai változata nemcsak a magyar álláskeresőkben jelenik majd meg, hanem a határon túli magyar települések internetes oldalain is. Így elképzelhető az is, hogy a hazai "Baywatch"- állásra pályázók nyertese külföldről érkezik."

Röviden az Uniós beruházásról

A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.

A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

Olvasóink írták

 • 8. kanga64 2010. július 31. 09:09
  „A tavalyi győztes hiába tanul közgazdásznak és beszél 2 nyelven, de mégsem az eszéért fogják ellopni, az is tuti.... Ismerem...”
 • 7. okostojas007 2010. július 29. 08:10
  „magyar narancs
  magyar tenger
  magyar béjvacs
  magyar pamela
  nagyravágyó törpe ország...
  tulajdonképpen már csak egy magyar haditengerészet hiányzik...”
 • 6. Icsi235 2010. július 28. 14:33
  „A tavalyi győztes közgazdásznak tanul és két idegen nyelven beszél felsőfokon.

  Akkor mégsem olyan agyatlanok!

  Megint csak az irigység!

  Kevesen mondhatják el magukról hazánkban, hogy akár egy idegen nyelvet is tökéletesen beszél.”
 • 5. Icsi235 2010. július 28. 14:29
  „Agyatlan csajok piros egyrészesben- mi ez?

  Ha jól emlékszem akkor a tavalyi győztes sem volt egy hülye liba.”
 • 4. timoka 2010. július 28. 00:16
  „"Magyar Pamela Anderson" mar a kifejezestöl is hidegrazasom van.Nevetseges az egesz.Inkabb "agyatlan csajok piros egyreszesben" cimen kene hirdetni.”
 • 3. Mankapunka 2010. július 27. 13:25
  „Múltkor is törölték,de ez egy fizetett hírdetés itt,nem cikk.

  Mit akarsz,az 5-ös útnál van egy pár jó is,hallottam egy pár embertől,akiknek arra van a telephelyük.”
 • 2. viperetta335 2010. július 27. 12:18
  „Azér a havi 3.5 milla fél évig meg az egyetlen hétre 250 ezer marhán nem "kísérteties hasonlóság" kedves újságíró....Gondolom,te is tudnád melyiket válaszd...”
 • 1. buggyant 2010. július 27. 09:58
  „PAMELA aNDERSON sÁRVÁRON VOLT ÚSZÓMESTER????? NEM IS TUDTAM.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar nő az ausztriai sorozatgyilkos áldozata?

Az osztrák zsaruk feltételezése szerint magyar vagy szlovák lehet a múlt héten Nickelsdorfban… Tovább olvasom