Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 28°C Még több cikk.

Leszúrták a legelésző csacsit, az is horror, amit ezután tettek vele - fotók

Megették volna a szamarat a tatabányai tolvajok, de még feldarabolni is csak részben maradt idejük. Megrázó fotók.

Szamarat lopott M. János Lászlóné, Sz. Ferenc, V. Sándor és J. József  május 9-én Tatabányán. A négylábút tatabányai háza elé kötötte ki gazdája aznap, hogy Doma friss füvet ehessen. A két férfi kihasználta, hogy a sértett nem tartózkodik csacsija közelében és leszúrta az állatot.

A szamarat, két társuk segítségével, M. János Lászlóné házába vitték, ahol feldarabolták. A hús egy részét a hűtőbe tették, amit az asszony lakásában tartott házkutatáson a tatabányai nyomozók találtak meg a bűncselekményt követő napon.

Sokkoló fotók - Leszúrták és feldarabolták a csacsit

Az 53 éves M. János Lászlóné és az 59 éves Sz. Ferenc ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség 2015. május 10-én, de gyanúsítotti kihallgatásán mindketten tagadták a szamárlopást.

Állításuk szerint még csak sejtelmük sem volt arról, hogy kerülhetett a négylábú M. János Lászlóné frizsiderébe feldarabolt állapotban.

Két társukat két nappal később állították elő a rendőrök. A 25 éves V. Sándor és a 42 éves J. József gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. V. Sándor emellett elmondta a nyomozóknak, hogy J. Józseffel 2015. május 8-án két hétvégi házba is betörtek. Az egyikből nem vittek el semmit, a másikból azonban a tulajdonos pénztárcájával és irataival távoztak. V. Sándort és J. Józsefet a szamárlopás mellett további egy rendbeli lopás vétség és egy rendbeli egy rendbeli lopás vétség kísérlete elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.

Őket gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vette a Tatabányai Rendőrkapitányság, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. M. János Lászlóné és Sz. Ferenc az ellenük folyó büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

AlteRába Fesztivál - Izgalmas fellépők Körmenden

Az idei fesztivál ebben a formájában az utolsó lesz. Tovább olvasom