Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Közösségi oldal tatabányi örgediákoknak

Szakmai közösséggé fogja össze végzett diákjait a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája.

A kezdeményezés sikerét, az országban elsőként, május közepétől internetes oldal támogatja - tájékoztatta az intézmény főtitkára az MTI-t.

"A szakmai közösséget a munkaerőpiacra kilépett volt hallgatók csoportja alkotja. Számukra kínál a főiskola virtuális és öregdiák-találkozókkal valódi közösségi teret, ahol lehetőség nyílik munkahelyek, vállalati partnerek megtalálására, szakmai kapcsolatok kiépítésére" - mondta el Tóth Gábor.

A weboldal lehetőséget kínál a tagoknak saját adatlap, profil létrehozására, üzenőfal létesítésére, csoportok kialakítására, saját tartalmak megosztására.

A MÜTF Alumni oldalán végzett és jelenlegi hallgatók egyaránt regisztrálhatnak.

A végzett diákok egy részének saját vállalkozása van, ők kihasználhatják az oldalon lévő publikálási lehetőségeket a cégek híreinek megosztására, illetve munkavállalók keresésére, szakmai gyakorlati helyek felajánlására. Az álláskeresésnek ezt a formáját a most végző hallgatóknak is biztosítják.

Az Alumni szakmai közösség létrehozása előtti telefonos megkeresésre a volt hallgatók 70 százaléka kedvezően nyilatkozott az elképzelésről, és egy öregdiák-találkozón 250 egykori főiskolás csatlakozott is a közösséghez.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 1992-ben 96 diákkal indult Tatabányán, jelenleg összesen mintegy kétezer hallgatót képeznek a városban, illetve az intézmény budapesti és székelyudvarhelyi tagozatán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MEDIAWAVE - Zenei program: Nemzetközi és hazai sztárok

A MEDIAWAVE fesztivált idén 21. alkalommal rendezik meg június 2-11. között, Szombathelyen. Részletes zenei program. Tovább olvasom