Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kórházból, idősek otthonából kószáltak el a gondozottak

Sopronban a kórházból távoztak engedély nélkül a betegek, Szilsárkányban a helyi idősek otthonából sétált el egy gondozott. A rendőrök Mosonmagyaróváron egy sérült férfinek segítettek.
A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai június 5-én pénteken 19 óra 30 perckor Sopron, Magyar utcában igazoltattak egy 68 éves zavart viselkedésű nőt.

A rendőrök megállapították, hogy az asszony kórházi kezelés alatt áll és onnan engedély nélkül távozott. A járőrök a helyi lakost a szolgálati járműbe ültették és a kórháza szállították.

Szintén a soproni rendőrök segítettek, majd szállították kórházba azt a zavart viselkedésű férfit, akit június 6-án szombaton 9 óra 22 perckor Sopronkövesden ellenőriztek.

A rendőrök megállapították, hogy az 53 éves intézkedés alá vont ellen a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést rendelt el, mivel engedély nélkül távozott egy környékbeli mentálhigiénes intézetből.

A mosonmagyaróvári rendőrök június 6-án szombaton 7 óra 30 perckor Mosonmagyaróvár belterületén észleltek egy kerékpárját toló idős férfit, akinek a feje erősen vérzett. A járőrök a 88 éves bácsi segítségére siettek és részére mentőt hívtak.

A férfi közölte, hogy otthonában az öntöző kútnak esett és a kórházba indult ellátásra. A rendőrök a bácsit megnyugtatták, elsődlegesen sérüléseit ellátták és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A Csornai Rendőrkapitányság beosztottjai június 6-án szombaton 21 óra 20 perckor Szilsárkány belterületén észleltek egy gyalogló idős férfit. A bácsi a rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül, zavartan válaszolt.

A járőrök megállapították, hogy a 68 éves férfi a farkasgyepűi idősek intézetének lakója és onnan engedély nélkül távozott.

A rendőrök a férfit a szolgálat gépjárműbe ültették és otthonába szállították.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az őrségi fesztivál, ahol a természet és a zene egymásra lelt - képriport

Koncertek, kiállítások, és különböző művészeti előadások várták az érdeklődőket a 22. Virágzás Napjain, május 22. és 25. között az Őrségben. Az ember úgy élvezte a kulturált, minőségi szórakozást, hogy nagy "zöld lufiban" járt. Tovább olvasom