Kisalföld logö

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Kórházban a vélt gyilkos

A Vas megyei rendőrök egyelőre senkit sem gyanúsítanak a nemesbői Cs. Viktória meggyilkolásával kapcsolatban.

Információink szerint a feltételezhető tettest a győri kórházban ápolják és még nem hallgatták ki.

Meglehetősen kusza ügy van most folyamatban Szombathelyen. Mint arról portálunkon beszámoltunk egy helybéli férfi a hét elején szabálytalanul váltott sávot a Zanati úton, ezért a helyi rendőrök üldözni kezdték. Ám a férfi az útzárak ellenére sem állt meg. A krimibe illő eseménysorozat úgy ért véget, hogy az ámokfutó S. László Veszprém megyében egy kerítésen átcsapódva egy ház kertéjben állt meg. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy őt a győri megyei kórházba szállították mentőhelikopterrel.

Ekkor a még a rendőrök sem sejtették, hogy fordulat következik be, és egy gyilkosság miatt kell nyomozniuk. Június 22-én az Ajkai Rendőrkapitányságon tettek bejelentést, miszerint az ajkai születésű, de Nemesbőn élő Cs. Viktória napok óta nem ment be dolgozni és a szüleinél sem jelentkezik. Az adatgyűjtés során kiderült: a nő és élettársa – a, aki az a férfi, aki menekült a rendőrök elől – két héttel ezelőtt egy szombathelyi albérletbe költözött. Ebben a lakásban azonban rajtuk kívül senki sem járt.

A rendőrségi sajtótájékoztatót Tóth László, kiemelt főelőadó, Tánczi Tibor bűnügyi osztály igazgatója, valamint Palkó Andrea osztályvezető tartotta.
A rendőrségi sajtótájékoztatót Tóth László kiemelt főelőadó, a Tánczi Tibor bűnügyi osztály igazgatója, valamint Palkó Andrea osztályvezető tartotta.


A rendőrök a főbérlő segítségével bejutottak a lakásba, ahol megtalálták a nő holttestét.

A pénteki rendőrségi sajtótájékoztatón a részletekről keveset árultak el. A fő ok, a vélhető tettest még a győri kórházban ápolják és nem tudták kihallgatni. A rendőri vezetők elmondták: nem szeretnének tippet adni, és így a későbbi gyanúsított eredményesen hivatkozhat arra, hogy ő a gyilkossággal kapcsolatos elkövetési módról a sajtóból értesült.

Az mindenesetre bizonyos, hogy a nő a hétvégén hunyt el. Portálunk információi szerint a férfi és élettársa dulakodott a gyilkosság előtt. A halál erőszakos módon következett be. Cs. Viktória olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még ha időben hívnak hozzá mentőt, akkor sem lehetett volna megmenteni az életét.

A rendőrök feltehetően tudják az okot és az indítékot, ám erről a nyomozás érdekeire hivatkozva bővebbet nem árultak el.

S. Lászlót, mint már említettük, a győri kórházban ápolják., s jelenleg is életveszélyben van. A rendőrök nem őrzik, és őrizetbe sem vették. A kórházon belül olyan helyen fekszik, ahová illetéktelen nem mehet be és a családtagok is meghatározott időpontban látogathatják. Amennyiben a férfi állapotában javulás következne be, az azonnal jelzik a rendőrség felé.

Az autó egy kertben állt meg.
Az autó egy kertben állt meg.


A sajtótájékoztatón elhangzott, amennyiben a férfi életét veszti, akkor nagy valószínűség szerint megszüntetik az eljárást.

Az ügyben tehát még nincs gyanúsított, csupán jelölt, de nem zárható ki, hogy a jelenleg kórházban lévő férfi volt a tettes. A rendőrség a nyomozást tovább folytatja, de úgy tudjuk, más személy egyelőre nem került a látókörbe.

A férfi egyes közösségi portálokon egy képet is megjelentett magáról, amely szerint az egyik hónapban a rendőrök gyorshajtás miatt bemérték. S ezt a fotót ki is tette az oldalra. Információnk szerint a kép nem eredeti, hanem úgy montázsolta össze.

Olvasóink írták

  • 1. czindi 2010. június 25. 18:02
    „Az ilyen ....ta emberre(?) miért kell drága pénzeket vesztegetni, miközben becsületes, dolgod, törvénytisztelő emberek ezrei hónapokat várnak kezelésre, vizsgálatra? Ott kellet volna meghalni ahol kiröpült az útról...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasútfelújítás után - megtérítik a károkat

A Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonal felújítása soráén keletkezett károkat megtéríti a… Tovább olvasom