Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Kábellopók: Rendőrkézen két férfi és egy nő

Összesen hét esetben tulajdonítottak el vasúti biztosító kábeleket, a keletkezett anyagi kár kb. 3.000.000 Ft-ra tehető.

Az acsádi vasútállomás térségében 2011-ben hat esetben, míg 2012-ben egy esetben tulajdonítottak el ismeretlen személyek vasúti biztosító kábeleket, mely tevékenységgel a közlekedés biztonságát is
veszélyeztették.

Az ügy felderítésének érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai több esetben figyelőszolgálatot szerveztek, a kereskedelmi átvevőhelyek vonatkozásában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közös ellenőrzéseket hajtottak végre, illetőleg a GYSEV biztonsági szervével folyamatos kapcsolatot tartottak fenn.

Vasárnap, az éjszakai órákban a Vasúti Alosztály munkatársai figyelőszolgálat során 3 személyt tetten értek, miközben ismételten kábeleket kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két férfit és a nőt a helyszínen elfogták, előállították, majd őrizetbe vették.

A hét esetben történt eltulajdonítás során keletkezett anyagi kár kb. 3.000.000 Ft-ra tehető. Az ügyekben a Vasúti Alosztály büntetőeljárást
folytat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombathely kész átvenni a Savaria Szimfonikus Zenekart

Szombathely önkormányzata kész átvenni és tovább működtetni a Savaria Szimfonikus Zenekart. Tovább olvasom