Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Jegye nem volt, láncfűrésszel fenyegette a kalauzt

Beindított láncfűrésszel ijesztgette az őt pótjegyvásárlásra felkérő vasúti kalauzt egy román állampolgár hétfőn a Budapest-Szombathely között közlekedő gyorsvonaton; a férfi ellen büntetőeljárás indult - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A kalauz Gárdony térségében szólította fel a férfit menetjegyének bemutatására. Mivel annak nem tudott eleget tenni, a jegyvizsgáló közölte vele, hogy köteles a pótjegyvásárlásra - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A román férfi ettől méregbe gurult, beindította a poggyászából elővett láncfűrészt, s azzal támadólag lépett fel a kalauzzal szemben. A rendőrséget a vonatról értesítették a történtekről, s a járőrök Székesfehérváron leszállították a fenyegetőző utast. Vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 18. Dödölle 2010. március 08. 20:08
  „"...Jegye nem volt, láncfűrésszel fenyegette a kalauzt..." Ha jegye lett volna, akkor avval fenyegeti a kalauzt ? Nagy marhák írják ezeket a "blikkfangos" címeket !....
  Egyébként dolgoztam láncfűrésszel. Veszélyes jószág. Nem kellett volna a .... román testvérünknek "felaprítania" a kalauzt. A fűrészlánc borzasztó sebet tud ejteni.... Láttam... Egy baleset után a sérült hónapokig járt kórházba, orvosi kezelésre, mert a lábát csúnyán szétmarcangolta a lánc... Nem jó vele ilyen módon viccelődni....”
 • 17. Baradlay 2010. március 03. 00:29
  „Roman volt!!!!!! Most jott a hegyekbol csak eltevedt!”
 • 16. Imcsi 2010. március 02. 23:36
  „MTT! Aki egy tömegközlekedési eszközön beindít egy láncfűrészt, abból minden kitelik!”
 • 15. Esther 2010. március 02. 12:46
  „Gondolta: "Minek jegyet venni,hiszen a kofferba ott figyel a lancfüresz..."BEteg..”
 • 14. MTT 2010. március 02. 11:52
  „Ugye ezt azért senki nem gondolja komolyan, hogy ott a vonaton fel is aprította volna? Bár, lehet Imcsi, hogy én vagyok naiv...Ma már semmi sem lehetetlen. Mindenesetre legközelebb kellene beszélnem a románnal, aztán akkor fűrészeljen kalauzt, ha az lesz a vonaton, akit utálok! Hajrá Mary!”
 • 13. Imcsi 2010. március 02. 11:26
  „MTT? Szted mennyi esélyed van a beindított láncfűrésszel szemben? (kevés horrorfilmet nézel!)”
 • 12. Jandex 2010. március 02. 08:27
  „Mi van ha hat év alatti vagy hatvanöt év feletti volt,különben is csak eldicsekedett az új szerzeményével,akiket a viktorotok átköltöztetett azok is sz@rnak a fejünkre,már retkes nekik az ország!!!”
 • 11. MTT 2010. március 02. 08:25
  „Nagy kaland, a boltost leütik, a benzinkutast kirabolják, a kalauzt megfenyegetik, - aztán akkor mi van? Ebben a világban élünk. SAJNOS.Most az másodlagos, hogy román-e vagy sem. Mindenesetre, általában egy vonaton nem csak a kalauz meg a román utazik. A többi utasnak beszorult a vér a pucájába, hogy nem védték meg a kalauzt?
  Na meg a kalauz is kinyithatta volna a száját, lehet, hogy arra visszacsíptek volna.”
 • 10. Brummancs 2010. március 02. 07:51
  „Hát a román meg teheti hogy jegy nélkül utazzon, persze ha én mennék jegy nélkül képesek lennének még börtönbe zárni.”
 • 9. glotz 2010. március 01. 23:17
  „Hejho....!!!

  Az már fel sem tűnik senkinek, hogy a főcímlapon szereplő cikkelőzetesben Budapest helyett BUKAREST szerepel????????????????????
  Hova süllyedünk???????????????????????????????”
 • 8. Mankapunka 2010. március 01. 23:11
  „Bezárni egy fülkébe és az utastársakkal jól megverni,kinek van kedve...”
 • 7. Csetneky 2010. március 01. 23:05
  „Azért az elszegényedés nem lehet mindenre magyarázat. Mi lenne, ha elszegényedésre hivatkozva mindenki elkezdene bármivel, ami a keze ügyébe esik, ész nélkül fenyegetőzni? Ráadásul a kalauz tehet az ő bajáról? A helyes megoldás valóban az, hogy az ilyeneket úgy pofán kell vágni, hogy elmenjen a kedve ettől a módszertől. Arról nem is beszélve, hogy ne bennünket boldogítson a szőröstalpú, menjen haza a hozzá hasonlók közé.”
 • 6. reszegenisjozan 2010. március 01. 22:31
  „Nálunk is vannak láncfűrésszel fenyegetöző magyar állampolgárok.
  A románoknál sokkal több ilyen román állampolgár van.
  Romániában nemcsak utálják őket, hanem pofán is vágják őket.”
 • 5. pemozsu 2010. március 01. 22:06
  „Diner ez egy honfitársunknak se jut eszébe, Te miért nem szállsz fel jegy nélkül a vonatra? (max mert kocsival mész). Azt hiszik nekik itt mindent szabad :-((( Az elszegényedés meg itt is siralmas méreteket ölt, ez nem indok arra hogy ingyen utazzon bárki is.”
 • 4. kismisu666 2010. március 01. 21:21
  „a sok <moderálva> román....a fejünkre nőnek teljesen:(”
 • 3. Diner 2010. március 01. 21:20
  „Elítélendő, de szerintem kényszerhelyzetben tette, mert már úgy el van szegénydve a nép, hogy jegyre sincs már pénze, kényszerűségből meg (műveletlenségből), ő úgy gondolta, hogy így ráijeszt a kalauzra és akkor talán tovább engedi őt, egérutat nyerve. Megpróbálta, de nem sikerült.”
 • 2. Raptor 2010. március 01. 20:16
  „erre mit mondja román... meg se lepődök.”
 • 1. fan 2010. március 01. 19:41
  „Sok nyomorult román nem vesz jegyet és még neki áll feljebb! Én nem a rendőrségre vittem volna az tuti. Úgy egy hónappal ezelőtt is volt két ilyen nyomorult a vonaton. A kalauz nem tett semmit én leküldtem volna a fenébe egy büntetéssel. Ha nekem nem lenne jegyen biztos ledobnának a vonatról meg úgy megbüntetnének hogy az életem is kevés lenne hogy kifizessem. Ilyenektől nagyon fel tudom idegesíteni magamat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szotyi közé rejtett cigi

A pénzügyőrök a teherautó csomagterében egy tortában 10 karton moldáv zárjegyes cigarettát találtak. Tovább olvasom