Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Irány a Volt! - Mire ügyeljünk a hétvégén?

Fesztiválozás hátulütők nélkül – mire figyeljünk bulizás közben?

Itt a fesztiválidőszak, miközben a „fiúk a lányokkal táncolnak reggelig", a nagy pörgés előtt és alatt sem árt óvatosnak lennünk. Legyünk elővigyázatosak, és maradjunk a nagy örömmámor közepette is tudatos fogyasztók, hogy a szórakozásnak szánt álom ne válhasson rémálommá, és a bulik és ismerkedések kizárólag pozitív emlékként kísértsenek a későbbiekben.

Bár egyértelműnek tűnő szabály, hogy csak hivatalos eladóhelyen vásároljuk meg bérletünket, jegyünket az egyes fesztiválokra, mégsincs olyan év, hogy néhányan az olcsóbb belépőkért ne kockáztatnának, hogy aztán a hamis jegyeknek köszönhetően ne jussanak be a fesztiválra.

Különösen elterjedtek a jegyajánlatok az egyes közösségi hálókon, így az ezeken felajánlott, „feleslegessé vált jegyek" kapcsán különösen legyünk óvatosak. Már az utazás megtervezésekor is legyünk tudatosak!

Számos tömegközlekedési vállalkozás a rendezvényszervezőkkel kötött megaállapodásnak köszönhetően biztosít olcsóbb, kedvezményes utazási lehetőséget a vidéki helyszínekre belépővel rendelkezőknek.

Csomagjaink összeállításakor arra is figyeljünk, mi vihető be a fesztivál helyszínére, és milyen mennyiségben, nehogy a bejáratnál kelljen hagynunk táskánk tartalmának jelentős részét.

Az egyes házirendeket, általános szerződési feltételeket megtalálhatjuk és böngészhetjük a fesztiválok honlapjain. Mivel számos rendezvényszervező idéntől fesztiválkártyával helyettesíti a készpénzt, így pénzünk is nagyobb biztonságban lehet, ugyanakkor nem szabad más értékeinkről sem megfeledkezni. Ne hagyjuk a sátorban telefonunkat, fényképezőgépünket, laptopunkat, azokat a jól őrzött értékmegőrzőben helyezzük inkább el.

Vigyázzunk ugyanakkor karszalagunkra is, hiszen ez bizonyítja, jogunk van a helyszínen lenni, annak elvesztése, megrongálódása komoly problémákkal járhat. Mindenekfelett pedig vigyázzunk saját és többi fesztiválozó társunk egészségére és biztonságára, hogy végezetül, a nemzetközi és hazai kapcsolatok ápolása közben csak egyetlen kérdés merülhessen fel: „melyik koncertre is menjünk ezután?"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lyuk a kádban! - Volt fesztivál - Az első nap képekben

Nézd meg mi történt az első nap a Volt Fesztiválon! Tovább olvasom