Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Ingyenes kerekesszék-átvizsgálás és tanácsadás Szombathelyen

Május 28-án, a Szombathelyi Egyházmegyei Családi Majálison ingyenes kerekesszék-átvizsgálást és tanácsadást tartanak a mozgássérült embereknek.
Május 28-án, a Szombathelyi Egyházmegyei Családi Majálison a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjának (MEREK) szombathelyi műhelye is részt vesz, hogy ingyenes kerekesszék-átvizsgálást és tanácsadást tartson azoknak a mozgássérült embereknek, akiknek eddig nem volt lehetőségük segédeszközeik helyes beállíttatására.

A "Guruló" európai uniós projekt keretében immár az ország hét régiójában működnek hasonló műhelyek, ahol a mozgáskorlátozott embereknek lehetőségük van kerekes-és segédeszközeik átvizsgáltatására, javíttatására, tisztíttatására, valamint személyre szabott átalakíttatására, melyet szakorvos és mozgásterapeuta felügyel.

A szombathelyi műhely kollégái örömmel segítenek a Majálison jelenlévő mozgássérült embereknek, a helyszínen felépített akadálypályával pedig céljuk, hogy a különböző ügyességi feladatokon keresztül, az érdeklődők is kipróbálhassák a kerekesszék használatát, megtapasztalva azt, milyen nehézségekkel kell számolnia egy kerekes székes embernek a mindennapok során.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Precedens értékű ítélet: kártérítés a 86-os út forgalma miatt

A közút kezelője köteles jelentős összegű kártérítést fizetni egy bősárkányi házaspárnak az életüket elviselhetetlenné és az ingatlanukat eladhatatlanná tevő hatalmas kamionforgalom miatt. Tovább olvasom