Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Háromszázmillió intézményfelújítására Székesfehérváron

Intézményeinek felújítására a tavalyinál mintegy 100 millió forinttal többet, 300 milliót költ az idén a székesfehérvári önkormányzat.
Ebből 70 millió forintot a tanévkezdés előtt a legszükségesebb munkák elvégzésére fordítottak - mondta el hétfőn sajtótájékoztatón a város polgármestere. Cser-Palkovics András (Fidesz) tájékoztatása szerint a nyári felújítási munkákat a költségekkel való takarékosság és a garancia hatékonyabb érvényesítése végett az idén először a város a saját önkormányzati cégével, a Városgondnokság Kft.-vel végeztette el. A nyári szünetben öt iskolában, három óvodában, egy bölcsődében, egy orvosi rendelőben, továbbá a városi könyvtár két tagkönyvtárában végezték el a szükséges felújításokat.

Még folyik az alsóvárosi településrész közbiztonságát javító rendőrőrsnek helyet adó épület célnak megfelelő átalakítása, továbbá a közbeszerzési eljárás befejezése után hozzálátnak a Fiskális úti orvosi rendelő rekonstrukciójához, valamint a tóvárosi bölcsőde megsüllyedt szárnyának felújításhoz. Az utóbbi munkát nem az önkormányzati cég, hanem olyan vállalkozás végzi majd, amelynek megfelelő szakemberei vannak a speciális munkára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ágh Péter vezeti a szombathelyi Fideszt

Újabb két évre Ágh Péter országgyűlési képviselőt választotta elnökének a Fidesz szombathelyi… Tovább olvasom