Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Három pápai áldozatról tud a város polgármestere

A város minden segítséget megad a Hurghadában balesetet szenvedett pápai családnak - mondta a Veszprém megyei település polgármestere kedden az MTI-nek.
Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy a balesetben egy közismert pápai család három tagja, köztük egy gyermek vesztette életét, s a pápaiakat nagyon megrendítette a tragédia. A polgármester értesülése szerint a sérültek között is vannak pápaiak.

A település vezetőjének arról nincs pontos információja, hogy hány pápai lakos utazott Egyiptomba. Közlése szerint a tragédia sújtotta család hozzátartozóival felvette a kapcsolatot, s elmondta nekik: "az önkormányzatra számíthatnak, mindenben segítik őket, amiben csak tudnak".

Dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere. Fotó: vehir.hu
Dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere. Fotó: vehir.hu

Kovács Zoltán, Pápa fideszes országgyűlési képviselője, Veszprém megye kormánymegbízottja az MTI-nek elmondta: pápai képviselőtársával, Kontrát Károllyal, a Belügyminisztérium államtitkárával együtt azonnal felvették a kapcsolatot a Külügyminisztériummal és tájékozódtak a pápai áldozatok felől, a sérültek állapotáról. Közlése szerint telefonon beszélt az áldozatok egyik - még Egyiptomban lévő - családtagjával is, és biztosította a családot a segítségéről. Kovács Zoltán a segítség lehetséges módjairól egyeztetett Pápa polgármesterével is. Mint az MTI-nek elmondta: mindent megtesznek a tragédiát szenvedett család megsegítése érdekében.

Olvasóink írták

  • 2. doremi01 2011. november 09. 16:32
    „Legalább a polgármester ne beszéljen zagyvaságot. Nem egy család három tagja.Egyik családban az apa és fia , a másik pedig egy barát házaspárból a feleség”
  • 1. Hyppolit 2011. november 09. 09:25
    „Ismeretlenül is részvétem a hozzátartozóknak, de sajnos ilyenkor mit lehet már segíteni? Aki Egyiptomban tölt egy hetet, ott anyagi gond nem valószínű, a lelki fájdalmat pedig begyógyítani lehetetlen, különösen olyan vétleneknél, akiket itt is baleset ért.Nagyon elkeserítő, hogy a világ minden pontjáról naponta érkeznek tragédiákról hírek. Kállai színművész mondta: nem az "megy" aki koros, hanem aki soros...tényleg minden pillanatunkat meg kell becsülni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Somogy vagy Veszprém - népszavazás lesz Balatonvilágoson

Balatonvilágos képviselő-testületének határozata szerint népszavazáson dönt a település lakossága arról, hogy a jövőben is Veszprém megyéhez tartozzon-e a község, vagy "átmenjen" Somogyhoz. Tovább olvasom