Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Hamis rendszámmal furikázott Kapuváron a 22 éves

A rábapatonai fiatal egy Ford Transittal utazott.
A Kapuvári Rendőrkapitányság beosztottjai november 19-én 21 óra 30 perckor Kapuváron ellenőriztek egy Ford Transit típusú gépkocsit, mely Sopron felől Győr irányába közlekedett. Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, majd alvázszámának ellenőrzésekor megállapították, hogy a tehergépkocsira felszerelt hatósági jelzés egy másik hasonló típusú járműre lett kiadva.

A rendőrök a gépkocsi vezetőjét a rendőrkapitányságra előállították, a hatósági jelzéseket lefoglalták.

A Kapuvári Rendőrkapitányság a 22 éves rábapatonai lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai november 20-án 17 órakor az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldal, 142-es kilométer szelvényében ellenőriztek egy külföldi ideiglenes vámrendszámú személygépkocsit. Az autópályás rendőrök megállapították, hogy a Mitsubishi első és hátsó részén nem az arra rendszeresített, német forgalmi rendszám, hanem egy román műszaki érvényességgel ellátott ideiglenes hatósági jelzés volt felszerelve. A sofőr az autó tulajdonjogát hitelt érdemlően igazolni nem tudta.

A rendőrök a gépkocsit, a hatósági jelzéseket lefoglalták és a külföldi gépkocsivezetőt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 31 éves román férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játékfegyverrel akart kábítószert rabolni Szombathelyen

A 33 éves férfi "felfegyverkezve" ment egy korábban megbeszélt találkozóra kábítószerért, ahol 3… Tovább olvasom