Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Gyilkosságok, tűz, meteor - elég brutálisan indult a hét

Ha hétfőn még otthon lazított, volt sonka, tojás, sör, locsolkodás és nem figyelte a híreket, most pótolhatja.

Kezdődött a hétfői hírek sora azzal, hogy több késszúrással megöltek egy helyi férfit Győrben.

Mint kiderült, a 44 éves gyanúsított győri lakásán rajta kívül még egy másik 44 éves férfi és egy nő italozott. Jócskán felöntöttek már a garatra, amikor a két férfi vélhetően féltékenység miatt összeszólalkozott. Olyannyira összevesztek, hogy az egyik férfi egy 17 centiméteres pengéjű késsel többször is megszúrta a másikat, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A féltékenység tárgya, azaz a nő, az egész veszekedést, gyilkosságot átaludta.

Megtudtuk, hogy húsvéthétfőn, öt óra után harminc perccel elhagyta a tököli börtönt Damu Roland, aki mosolyogva ölelte magához feleségét, Edinát.

Miközben Sopronkövesden még hóval locsoltak a felhők - azaz havazazott pár percig, addig Ménfőcsanakon, viszonylag nagy területen, négy hektáron égett a nádas. Közel volt a szabadidő övezet is, de szerencsére senki sem sérült meg, a tűzoltók egy órán át küzdöttek a lángokkal.

Lazításként leírhattuk, hogy vödör vízzel locsolták a lányokat Győrújbaráton, vagy éppen azt, hogy sört osztogattak a soproni rendőrök azoknak a sofőröknek, akiknél negatív értéket mutatott a szonda.

Aztán estére megint jött egy felfoghatatlan tragédia híre: nyolcéves kislányát ölte meg az "anya" egy tatai panzióban.

Végül tűzgömb robbant Magyarország egén. Erről videóink is vannak a cikkben.

Kedd reggel pedig újabb gyilkosság...

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az NVB elutasította a Fidesz-KDNP kampányát kifogásoló beadványt

A kifogástevő nem a sérelmezett kampánytevékenységtől számított három napon belül nyújtotta be a kifogását, ezért nem is vizsgálták meg a panaszt. Tovább olvasom