Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Füredi tragédia - István: a gázolótól egy SMS-nél többet várok

A kis Edina halála után az apa azt szeretné, ha a gázoló személyesen fejezné ki részvétét, és elmondaná, pontosan miképp történt a baleset.
Pénteken temeti el 9 éves kislányát Tóth István. A Bors információi szerint Edinát egy terhes asszony ütötte el múlt szombaton.

– Teszem a dolgomat, intézem az ilyenkor szükséges ügyeket, de nagyon nehéz minden pillanat – mondta tegnap a Borsnak István.

Az apa hozzátette, a gázolótól eddig csak egy SMS-t kapott. István szerint az volna a becsületes magatartás, ha az illető személyesen fejezné ki részvétét, és elmondaná, hogy pontosan miképp történt a baleset.

- Tudni akarom, hogy egyáltalán ő vezetett-e vagy valaki más. Higgyék el, nem viselkednék indulatosan, nem vagyok olyan ember, tőlem senkinek sincs félnivalója – mondta az apa.

A Bors kereste a gázoló családját is. Egy férfi vette fel a telefont, nem mutatkozott be, gondterhelt hangon csak annyit közölt, hogy senki sincs otthon a családból, de amúgy sem szeretnének nyilatkozni a történtekről.

A rendőrség halálos baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást. Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tegnap a Borssal közölte: az ügynek továbbra sincs gyanúsítottja, még vizsgálják a baleset körülményeit.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárták az M7-es autópályát Balatonszemesnél

Az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát Balatonszemesnél zárták le egy baleset miatt, senki… Tovább olvasom