Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Fidesz: van bizonyíték a lejárató kampányra

A szombathelyi hangfelvétel ügyében érintett két fideszes önkormányzati képviselő közlése szerint bizonyítani tudják, hogy politikai megrendelésre készült lejárató kampány áldozatai, ami mögött szocialista politikusok állnak.

Politikai megrendelésre készült lejárató kampány folyik a Fidesz ellen és ellenünk, erre bizonyítékaink is vannak, amelyeket átadtunk a rendőrségnek - jelentette ki szedán, Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján Marton Zsolt és Szakály Gábor, a Fidesz két szombathelyi önkormányzati képviselője.

A Népszava múlt hét csütörtökön és pénteken egy-egy hangfelvételt hozott nyilvánosságra, azzal vádolva Marton Zsoltot és Szakály Gábort, hogy "tíz százalék jattot" kérnek az önkormányzati intézmények felújítása során végzett építőipari munkák után.

Marton Zsolt közölte: birtokukba került egy az ügy minden részletét feltáró hangfelvétel, amelyből egyértelműen kiderül, hogy az ellenük folytatott lejárató kampány és zsarolás mögött szocialista politikusok állnak.

Szavai szerint Czeglédy Csaba szocialista alpolgármester érintettsége egyértelműen megállapítható az ügyben, a felvételt már átadták a rendőrségnek.

Marton Zsolt a sajtótájékoztatón azt állította, Czeglédy Csabának köze van a hamisított és nyilvánosságra hozott hangfelvételekhez.
A fideszes politikus emlékeztetett arra, hogy a szocialista alpolgármester az egyetlen a szombathelyi közgyűlésben, akit pénzügyi jellegű bűncselekmény, adócsalás miatt ítélt el jogerősen a bíróság.

Szavai szerint éppen ezért erősen megkérdőjelezhető Ipkovich György szocialista polgármesternek az a döntése, hogy éppen Czeglédy Csabára bízta az önkormányzati intézmények felújításával és az ezt végző önkormányzati cég, a Savaria Rehab-Team Kft.-vel kapcsolatos vizsgálat irányítását.

Marton Zsolt hangsúlyozta: lehetetlen, hogy a város vezetői, köztük a cég felügyeletét ellátó szocialista alpolgármester ne tudott volna arról a gyakorlatról, hogy a cég 30 százalék előleget fizetett - anyagköltségre - alvállalkozóinak.

A Népszava álltal nyilvánosságra hozott felvételek állítása szerint ebből a harminc százalékból kellett a vállalkozóknak 10 százalékot "jattolnia". Az ügyben szinte már minden érintett rendőrségi feljelentést tett, az MSZP pedig az ügyészséghez fordult. (A szombathelyi MSZP szerdán közleményben tudatta, hogy a Vas Megyei Főügyészség vesztegetés alapos gyanúja miatt elrendelte a nyomozást.)

Marton Zsolt szólt arról is, a sajtótájékoztató helyszínén megjelent Németh Gábor, a Népszava cikkírója is, akihez bizonyítékaik szerint zsarolással összefüggő bűncselekmények szálai vezetnek, ezért őt a sajtótájékoztatóra nem engedték be.

Olvasóink írták

  • 2. Jerry 2010. szeptember 24. 14:59
    „Hát én nem tudom,milyen lejárató kampányt kellene itt a fidesz ellen folytatni.Lejáratta már magát a fidesz eddigi kampánya során.Lásd a szpéter és kósa nyilatkozatok, aminek a frank szárnyalása lett az eredménye, a tervezett minimálbér adóztatás, bankadóztatás, nyugdíjpénztár államosítás,stb.Aztán a terrorközpont,aminek másnap ellopják a terveit, amit a rendőrök nyugdíjának elvonása követ,mellette a toborzás, hogy jelentkezzenek rendőrnek stb stb. Egy ilyen pártprogrammal, kormányzattal való megjelenés után már igazán nincs mit lejáratnia az mszp-nek a fideszen.”
  • 1. pirosász 2010. szeptember 22. 19:57
    „Kedves fideszesek!Nyolc év liberál-bolsevik kormányzás után, 2/3-os parlamenti többség birtokában még ti védekeztek, magyarázkodtok?? Ez gáz,gyerekek,nem kicsit,NAGYON!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zalaegerszegen adták át Közép-Európa első biometán töltőkútját

Közép-Európa első, biometán üzemanyag tankolására alkalmas töltőkútját avatták fel szerdán… Tovább olvasom