Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Fegyveres rablás Bakonyszombathelyen - videóval

Kirabolták a bakonyszombathelyi takarékszövetkezetet 2012. október 15-én délután. Az elkövető melegítőnadrágban és papucsban érkezett, majd jelentős összegű készpénzzel távozott.
Egy 160-170 cm magas, 50 év körüli, kék-fehér színű melegítőt, fekete kötött sapkát, napszemüveget, valamint papucsot és fehér zoknit viselő férfi csengetett be a takarékszövetkezetbe 2012. október 15-én délután. Miután a dolgozók beengedték, egy nylon zacskóból kivette fegyverét és pénzt követelt.

A videót az alábbi linken tekinthetik meg.

A takarékszövetkezet alkalmazottai a fegyver láttán nem mertek ellenkezik, odaadták a pénzt, mellyel a férfi futva Bakonyszombathely központi kereszteződésének irányába távozott.

Az ügyféltérben senki sem tartózkodott. A fegyveres rablás során lövés, illetve személyi sérülés nem történt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel keresi az elkövetőt és egyben a lakosság segítségét kéri.

Aki felismeri a videón szereplő személyt, hollétéről információval rendelkezik, haladéktalanul értesítse a Rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén. A bejelentő adatait a hatóság kérésre az ügytől elkülönítve, zártan kezeli.

Olvasóink írták

 • 12. Lacika62 2012. október 17. 08:02
  „azért az a sport légfegyver nem semmi...... a tv-n be mutatott felvételen jól látszik ha nekem mutatja el veszem tőle és le nyomom a torkán..... majd ki tépem a kezét és be állítom a hátába.. többet nem gondol ilyenekre..........”
 • 11. orion1 2012. október 17. 00:06
  „és egyre több lesz az ilyen, vagy a bank viszi a házát és széthullik a családja, vagy ha összejön neki, akkor mindezt elkerüli”
 • 10. nightfall 2012. október 16. 20:16
  „Nem kitörölni kéne folyton a hibás szövegre felhívó hozzászólásokat, hanem normálisan, helyesen kéne megírni egy cikket!”
 • 9. isti-58 2012. október 16. 17:45
  „Igy igaz friedel ,biztos hogy nem az a megoldás hogy ha valaki nehéz helyzetbe kerül áljon neki bankot rabolni, én se értek vele egyet,de nem tudjuk a hátteret hogy mi vitte erre az elhatározásra.Ha elkapják leüli azt a pár évet,gondolom a pénzt elrejti,de a családján meg segitett.”
 • 8. friedel 2012. október 16. 16:31
  „Hát hova jutnánk, ha mindenki, akinek rossz az anyagi helyzete, kirabolna egy bankot? Nem mintha sajnálnám a bankokat, azok ugyis rengeteget harácsolnak össze. Tudom, vannak kilástástalan helyzetek, amikor az ember azt gondolja, eddig és nem tovább. De egy rablás nem megoldás, ugyis elkapják és még sokkal rosszabb helyzetbe kerül, végleg el van szurva az élete. De megmondom öszintén, én se tudnék megoldást találni az isti-58-ban leirt problémákra. De bankrablás akkor sem elfogadható.”
 • 7. Mankapunka 2012. október 16. 16:26
  „Mindig is pancsernak néztem azokat az embereket,aki papucshoz zoknit felvesznek,főleg fehéret az utcára........

  isti Akkor legközelebb hozzátok megyek rabolni,ha már kilátástalannak látom a hétvégi diszkók árait.

  Nesquik nyuszira még nem gondoltál,hogy rá kellene fogni?”
 • 6. Alexandra21 2012. október 16. 15:33
  „Van tippem a szarmazast illetoen.... Ilyet csak a magyarok csinalnak.”
 • 5. isti-58 2012. október 16. 15:03
  „Arra nem gondol senki hogy a munkáját elvesztette, van neki x gyereke a feleságe a gyerekekkel alamizsnán.esetleg az egyik gyereke felsö iskolába jár,az esetleg megsporolt pénz elfogyott a helyzetük kilátástalanná vált önhibáján kivül,köszönhetöen ennek a remek életnek ami hazánkba van.Emlékszem a rendszerváltáskor azt igérték 7 év és az országunk rendbejön igaz már talán országunk sincs mivel eladták,eladtak bennünket mert aki esetleg dolgozik az is csak éhbérért.Nem helyeslem amit tett de inkább a hazug bankokat rabolja ugy hogy senkinek nem esik baja,mivel a bankok ugyanugy rabolják ki az embereket ráadásul legálisan.Ne csodálkozzunk hogy egyre több ilyen eset lesz.”
 • 4. friedel 2012. október 16. 14:25
  „Nézte a tévét és mivel éppen reklám ment, gondolta, addig kirabolok segy takarékzövetkezetet...”
 • 3. kaucsukcsuka 2012. október 16. 13:56
  „papucs, fehérzokni, mackó... futva menekül. melyik helyi alkesz volt?”
 • 2. egymásikolvasó 2012. október 16. 13:43
  „"... csengetett be a takarékszövetkezetbe 2012. október 15-én délután." Ez azt feltételezi, hogy a tak.szöv már zárva volt. Akkor meg miért engedték be a faszingert? Valami bűzlik a dologban. Lehet, hogy a takarékosok is benne vannak?
  Az én olvasatomban jelentős összeg a 100.000 Ft is. Ha ennyi volt a rabolt összeg, akkor viszont nem érte meg társulni a rabolóval.”
 • 1. rangabuga 2012. október 16. 13:30
  „Egészen véletlenül nem mackóban volt? A bőség zavara egy éhező országban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai uniós forrásból kutatják a Balatont

Európai uniós forrásból kutatják a Balatont és annak déli vízgyűjtő területét a Kaposvári Egyetem és… Tovább olvasom