Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Ezzel a szépségversennyel csak nyerni lehet…

Interjú a Nyugat – magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Szépével, aki 2009 –ben a szombathelyi felsőoktatási intézmény legszebb hallgatója lett.

Németh Rékával arról beszélgettünk, hogy mi motiválta őt nem is olyan régen, hogy jelentkezzen a versenyre, illetve mennyiben változott meg az óta az élete, mióta ő Szombathely legszebb egyetemistája.


 - Miért jelentkeztél a tavalyi szépségversenyre?

 - Kíváncsiságból jelentkeztem a versenyre. Kíváncsi voltam, hogy mit tud kihozni belőlem egy profi fodrász, sminkes és stylist egyszerre. Természetesen a barátnők buzdítására is szükségem volt, nélkülük lehet, hogy visszaléptem volna, de szerencsémre támogattak és mellettem álltak.

 - Hogy érezted magad a verseny során, hogy teltek az előkészületek?

 - Az előkészületek nagyon jó hangulatban teltek, igazából egy gyorstalpalón vettünk részt, ahol megmutatták, hogy mit hol mikor hogyan tegyünk. Maga a verseny napja már párosult egy egyfajta feszültséggel, mert ugye már mentek a találgatások, hogy vajon ki hányadik lesz. Meg hát a kéz és láb remegésről nem is beszélve, persze mosolyogtunk, de azért magas sarkúba és fürdőruhába kisétálni ezernyi vizslató szem elé reflektor világításban - nem volt egyszerű!

 - Az indulok közül sikerült kialakítanod valakivel jó viszonyt, akivel azóta is tartod a kapcsolatot?

 - A lányok nagyon barátságosak voltak, ugye, mint említettem a próbák jó hangulatban teltek. Világraszóló barátságokat nem alakítottam ki, inkább úgy fogalmaznék, hogy sok ismeretségre tettem szert. Persze a telefonszám cserék megtörténtek és tudom, hogyha segítségre lenne szükségem, számíthatnék rájuk.


- Mennyiben változott meg az életed, miután te lettél a Savaria Egyetemi Központ Szépe?

- A cím megszerzése után a suliban sokan megismertek, megállítottak és gratuláltak. Kaptam felkéréseket divatbemutatókra, de gyökeres változásokat nem hozott az életembe.


- A modellkedés kérdése már előtte is foglalkoztatott vagy ez volt az első megméretetésed?

 - Maga a modellkedés kérdése már régóta foglalkoztatott, és ezért is szerettem volna magam megmérettetni. Ez volt az első versenyem, de remélhetőleg nem az utolsó.


 - Mi a későbbi terved, szeretnél a szépségiparban dolgozni a későbbiekben?

 - Most számomra az iskola az első, mivel végzős vagyok, és hogy sikeres államvizsgát tegyek. Ha ez megvan, akkor elkezdek kifelé tekingetni, hogy mik a lehetőségek. Természetesen szeretnék még különböző szépségversenyeken részt venni.

 - Mit ajánlasz azoknak, akik most gondolkodnak azon, hogy elinduljanak a szépségversenyen?

Ha valakinek egy percre is megfordult vagy megfordul a fejében, hogy jelentkezzen, az tegye is meg! Veszteni valója senkinek sincs, ezzel a szépségversennyel csak nyerni lehet!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigiért zsarolt és verte osztálytársát

A tatabányai rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 16 éves fiút, aki hónapokig cigarettát követelt egyik osztálytársától, és rendszeresen verte. Tovább olvasom