Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Hatalmas a dugó Budapest felé: lezárás és 80-as tempó az M1-esen

Építési munkát végeznek a sztrádán, Budapest felé Biatorbágy térségében. A külső és a leálló sávot lezárták.
Szerda,
 
8.40 - Az M1-es autópályán, Budapest felé Biatorbágy térségében a 18-as km-nél építési munkát végeznek, ezért a külső és a leálló sávot lezárták.

A több kilométeres torlódásban lelassult az előrejutás. Az arra tartók 4-5 km-es torlódásra és legalább egy órás menetidő növekedéssel számoljanak!

A kerülőútként javasolható 1-es főúton is jelentősen lelassult a közlekedés. Aki még teheti, Bicskénél vagy Herceghalomnál térjen át az 1-es főútra, majd a biatorbágyi-tavak mellett autózva, a Sóskút-M7-es autópálya útvonalon kerüljön - írja az Útinform.
 

Előzmények:

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Biatorbágy térségében

 Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Biatorbágy térségében a 18-as és a 17-es kilométerszelvények között tengelysúly-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek. március 20., hétfő reggeltől március 21. kedd 19 óráig lezárják az előzősávot, továbbá 80 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetnek.

Március 22-én, szerdán reggel 7 órától várhatóan március 23., csütörtök 19 óráig tengelysúly-állomás építési munkái miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 18-as és a 17-es km szelvények között lezárják a haladósávot.

 A 80 km/h sebességkorlátozás és a lezárás éjszaka is érvényben marad. A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik.

 A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokkal több személyautó közlekedik térségünkben, mint Kelet-Magyarországon

Alig férünk el az utakon. Tovább olvasom