Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

Elkaptak egy trükkös csalót, károsultak jelentkezését várja a rendőrség

A Sárvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Szeredi Gábor dunaszegi lakos ellen.

A Sárvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Szeredi Gábor dunaszegi lakos ellen csalás bűntett bűncselekmény elkövetésének kísérlete, valamint nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Szeredi Gábor kb. 190 cm magas, sportos testalkatú, rövid hajú, szürkés szemű, fehér bőrű, 20-30 év körülinek kinéző férfi. Arca enyhén borostás. Jellegzetes, hogy a fülében lévő porcok több helyen törött állapotban vannak.

Fent nevezett személy ˝trükkös módon˝ kísérelt meg pénzt kicsalni S. Istvánnétól. A hölgy unokájának adta ki magát a telefonos beszélgetések
során és anyagi gondokra hivatkozva 600.000 Ft készpénzt kért tőle.

Továbbá közölte, hogy a pénzért egy barátja érkezik majd. A személyes találkozás alkalmával a gyanúsított kikapta a pénzt tartalmazó borítékot
a sértett kezéből és elmenekült a helyszínről. Ez alkalommal a sértett unokája, illetve a bűncselekmény szemtanúja a helyszínre érkező járőrrel együtt elfogták a gyanúsítottat, így az anyagi kár megtérült.

Szeredi Gábor
Szeredi Gábor

A Sárvári Rendőrkapitányság kéri azon személyeket, akiket Szeredi Gábor személyesen vagy telefonon megkeresett vagy megkárosított hívják a 95/320-021-es telefonszámot vagy a 107-es segélyhívó számot.

A rendőrség a rendelkezésre álló információk szerint feltételezi, hogy a fentiekhez hasonló bűncselekmény elkövetésére, illetve annak
kísérletére Vas megye és a szomszédos megyék területén 2010. január és 2011. február közötti időszakban több alkalommal sor került.

Ezért a rendőrség kéri azok jelentkezését is, akiket a fenti tényállásban szereplő vagy ahhoz hasonló kéréssel akár telefonon, akár személyesen megkerestek, hívják a 95/320-021-es telefonszámot vagy a 107-es segélyhívó számot.

Olvasóink írták

  • 2. rommel 2011. március 07. 21:38
    „Az ötlet érdekes a végrehajtás amatőr!Remélem azt a pár évet nem tovább képzésre forditja majd.”
  • 1. torabora 2011. február 22. 16:15
    „Így aztán lehetett villogni a szigetközi éjszakában.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vértesi-erőmű ügy: nyilvánosak a csődeljárás alatt álló állami cég szerződései

A Vértesi Erőmű Zrt. több milliárd forinttal tartozik azoknak az
áramkereskedőknek, akiknél a… Tovább olvasom