Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Csökken a torlódás a hegyeshalmi határnál, 3 km-es a kocsisor

Csökken a torlódás a hegyeshalmi határnál, 3 km-es a kocsisorFotó: Krizsán Csaba (MTI)
Este kisebb a torlódás a határnál.
18.01 - Csökken a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

Lassan csökken a torlódás az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél Ausztria felé, jelenleg mintegy három kilométeres a kocsisor - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután.

Füves Tamás közölte: a várakozási idő háromnegyed órára csökkent. Hozzátette, továbbra is arra kérik a sofőröket, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfó oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

A Kelet-Európából Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt a hegyeshalmi határátkelőnél vasárnap délelőtt hét kilométeres torlódás alakult ki, szombaton pedig volt, amikor tíz kilométeresre duzzadt fel a kocsisor.

Vasárnap, 10.24 - 7 km-es a kocsisor

A megnövekedett forgalom miatt 2018. január 7-én 9 órára 7 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál a személygépjárművek vonatkozásában. Az 1-es főútnál a közlekedőknek szintén a határátlépés lassulására kell számítaniuk az erős forgalom miatt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy - lehetőség szerint – az Ausztriába történő átlépéshez válasszanak alternatív útvonalakat, például a soproni, kópházi vagy fertődi határátlépési pontokat!

A rendőrség kéri továbbá, hogy a sofőrök fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, valamint, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!
Szombaton 6 km-es volt a sor a határnál - hírünket ide kattintva érhetik el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nehéz hét elé nézünk az M1-esen - több forgalomkorlátozás lesz a sztrádán

Nehéz hét elé nézünk az M1-esen - több forgalomkorlátozás lesz a sztrádán
Kátyúznak a legforgalmasabb hazai autópályán. Tovább olvasom