Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Cozma-per - Az emberölés ügyét a megyei bíróság tárgyalja

A Marian Cozma-ügy emberöléssel kapcsolatos részét a Veszprém Megyei Bíróság, míg a minősített garázdasággal kapcsolatos részét a Veszprémi Városi Bíróság tárgyalja majd.

A tárgyalások mindkét ügyben ugyanabban az épületben lesznek (Veszprém, Vár utca 19.). A vádlottak, a védők, a szakértők és a tanúk száma, valamint a tárgyalóterem mérete miatt csak rendkívül korlátozott számban képes a bíróság fogadni a sajtó munkatársait, ezért ezt előzetes regisztrációhoz köti.

A regisztrációról és annak feltételeiről részletes tájékoztatás a megyei bíróság honlapján (www.veszpremmegyeibirosag.hu), a sajtószoba/aktualitások menüpontban olvasható - áll a közleményben.


A honlapon azt is közölték: a Veszprém Megyei Bíróság a 7 vádlottal szemben indult ügy tárgyalását szeptember közepén kezdi meg. A tárgyalási napokat június közepén hozzák nyilvánosságra, ebben az ügyben akkortól lehet majd regisztrálni.

A Veszprémi Városi Bíróság az előtte lévő, 25 vádlott ellen folyó ügy tárgyalását júniusban megkezdi. Egyelőre az alábbi tárgyalási napokat tűzték ki: 2010. június 16., 17., 18., 23., 24., 25., 29., 30., július 1., 2.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. Segítségére siető csapattársait - a szerb Zarko Sesumot és a horvát Ivan Pesicet - életveszélyesen megsebesítették, mindkettőjükön műtétet kellett elvégezni.

Olvasóink írták

  • 2. Imcsi 2010. május 25. 20:19
    „Nem vagyok járatos a jogban, de ez nekem úgy hangzik, mintha azt mondanák : az ütésekkel az egyik, a rúgásokkal a másik bíróság fog foglalkozni!
    Van ennek valami értelme?”
  • 1. Lehel54 2010. május 25. 12:29
    „századfordulóra vagy ezredfordulóra lesz belöle valami?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - Patakok ismét a medrükben

A Cuhai Bakony-éren és a Concó patakon a víz mindenhol visszahúzódott a medrébe. Tovább olvasom