Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Brutális gyilkosság - Harmincötször szúrt az őrizetbe vett gyanúsított - fotók, videó

A férfi beismerte tettét. A hírek szerint azért találkozott a nővel, hogy hatéves gyermekük láthatásával kapcsolatban megegyezzenek.

Őrizetbe vették a vasárnapi pápai emberölés gyanúsítottját, a férfi beismerő vallomást tett - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.Frankó Marianna elmondta: vasárnap délután egy 27 éves kállói nőt késeltek meg Pápa belvárosában a Március 15. téren, a sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az állampolgári bejelentésre a helyszínre érkező pápai rendőrök néhány percen belül elfogták a gyanúsított férfit.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves, szintén kállói lakost előállították, majd még vasárnap őrizetbe vették. A szóvivő tájékoztatása szerint a férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrség az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást.

Előzmények:

Halálos női sikolyok törték meg a pápai belváros csendjét vasárnap kora délután. Úgy tudni, percek múltán egy férfi rohant a közelben fekvő rendőrkapitányság épületéhez, siessenek, mert valakit késelnek a Március 15. téren. Nem sokkal később szinte egy időben érkeztek a helyszínre a szirénázó mentőautók, illetve a rendőrség gépkocsijai.
A  gyermekük láthatásáról vitatkoztak.

A református templom előtti parkban egy „ezer sebből vérző", fekvő nőt találtak. Az orvosok már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen elhunyt.

A rendőrök néhány percen belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint tegnap 13 óra 40 perc körüli időben harmincöt késszúrással megölte a 27 éves kállói nőt. A szintén kállói 35 éves P. M.-t előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A hírek szerint a férfi azért találkozott a nővel, hogy hatéves gyermekük láthatásával kapcsolatban megegyezzenek. A nő ugyanis néhány hónapja költözött Pápára a Nógrád megyei községből, Kállóból. Pápán a kórházban dolgozott ápolónőként és egy leányotthonban lakott  gyermekével. A gyanú szerint a láthatásról nem tudtak megegyezni, vitatkoztak, miközben a férfi előrántotta a nála lévő kést és szúrt. Harmincötször.

A környék egész délután és kora este is egy felbolydult méhkashoz hasonlított. A rendőrség a Március 15. teret a tanúmeghallgatás és a helyszíni szemle idejére lezárta, a környéken megváltozott a forgalmi rend. A téren lakók közül sokan az ablakokból figyelték a történéseket. A rendőrségen eközben megkezdődött a kállói férfi kihallgatása, a Veszprém Megyei Ren- dőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt rendelte el a nyomozást.

Korábban - Néhány percen belül elfogták a pápai rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint 2015. május 31-én 13 óra 40 perc körüli időben megölt egy 27 éves kállói nőt Pápán, a március 15. téren.

Gyilkosság Pápán


A 35 éves P. M. kállói férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is tart gyanúsítotti kihallgatása - közölte a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két kerékpáros is meghalt a hétvégén Zalában

Egyik kerékpáros sem viselt sisakot, és mindkét baleset körülményeit még vizsgálják. Tovább olvasom