Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Bivalyok, játékszín és gulyáságyú a Balatonnál

A hétvégén rendezik a Magyar Játékszíni napokat Balatonfüreden. Balatonmagyaródon Bivalyfesztivál lesz.
Bivalyfesztivál - Európai Nemzeti Parkok Napja
július 2.
Balatonmagyaród Bivalyrezervátum
Bivalyszekerezés, játszóház, bivalysimogatás, kézműves kirakodó. Ezen a napon kedvezmény a belépőből.

Magyar Játékszíni Napok
július 1-3.
A Magyar Játékszíni Napokra, az amatőr színjátszók nemzetközi találkozójára Balatonfüreden július 1. és 3. között kerül sor. A háromnapos rendezvényen Udvarhelyszékről, Komáromból, Dunaszerdahelyről, Miskolcról és Veszprém megyéből érkezett társulatok mutatkoznak be, valamint konferenciára várják az amatőr színjátszás területén dolgozó szakembereket.
Részletes program >>

Balaton-Ifjúság-Művészet Nemzetközi Művészeti Fesztivál
július 2-3.
A Balaton-Ifjúság-Művészet Nemzetközi Művészeti Fesztivál idején, 2011 júliusának elején Balatonfüred Kisfaludy színpadán fiatal és gyermek táncosok és művészeti csoportok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
A fesztiválra számos külföldi országból érkeznek a fiatalok, hogy bemutathassák hazájuk néptánc, valamit népzenei hagyományait. A 11. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál résztvevői látványos felvonulásokkal és bemutatókkal szórakoztatják a közönséget.
Néptánccsoportok bemutatóinak, csinos mazsorettes lányok felvonulásának, hip-hop, modern tánc és balett produkcióknak, fúvószenei koncerteknek lehetünk szemtanúi. A változatos népviseletek és öltözetek is szemet gyönyörködtetnek.

Gulyáságyú feszivál Balatonfüreden
Főzőverseny! csak "gulyáságyúban", 3-5 fős csapatok nevezhetnek!
Repülő, ejtőernyő bemutató, világháborús magyar, amerikai, orosz katonai táborok bemutatása, családi és baráti csapatok részére akadálypálya (5 állomással), veterán járművek, egyenruhák, rádiók, fegyverek kiállítása, bemutatók.
Miss Rambo 2011 Szépségverseny harckocsizás és vezetés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bomba robbant egy munkagép alatt

Feltehetően egy második világháborús robbanótest robbant fel egy munkagép alatt Fejér megyében Sárszentágota és Sárkeresztúr között a 63-as számú főúttal párhuzamos földúton. Tovább olvasom